APEL! Posesorii de autoturisme sunt rugați să parcheze astfel încat să lase loc utilajelor de deszăpezire

Societățile din subordinea Primăriei și Consiliului Local continuă și astăzi, activitatea de degajare a artelor de circulație. După ce miercuri s-a actionat pe toate străzile, cu toate utilajele și resursa umană din societățile subordonate Consiliului Local dar și ale firmelor contractate, după ore de muncă asiduă, în acest moment se poate circula foarte bine pe străzile aflate în urgențele I și II și în condiții de iarnă pe străzile din Urgența III.
Pentru că și astazi se va interveni pentru degajarea zăpezii, cetățenii sunt rugați să-și parcheze mașinile mai mult pe trotuare, pentru a lăsa loc liber utilajelor să intervină.
De asemenea, având în vedere faptul că în orele ce urmează se vor înregistra temperaturi negative, și se va forma strat de polei, rugăm cetățenii să nu mai arunce zăpada pe carosabil.Primarul Nicolae Barbu mulțumește tuturor celor care au fost implicați în activitatea de deszăpezire, respectiv Giurgiu Servicii Publice, Giurgiu Servicii Locale, Poliției Locale, Poliției Municipale, Jandarmeriei, Biroului de Poliție Rutieră care a asigurat în permanență fluidizarea traficului și nu în ultimul rând angajaților care au degajat cu lopeți zăpada depusă pe trotuare.