Asteptarea a luat sfarsit – a fost semnat contractul de atribuire a lucrarilor de asfaltare in Zona 1 – Ramadan (Lista strazilor care intra in acest program)

Astazi, joi, 28 iunie, la sediul Primariei Giurgiu a fost semnat contractul de atribuire a lucrarilor de asfaltare pentru Zona 1 – Ramadan (intre soseaua Sloboziei si soseaua Alexandriei, pana la strada Oltului).
Valoarea licitata initial a fost de 14 milioane de lei fara TVA, iar atribuirea contractului a fost facuta pentru suma de cca. 10 milioane de lei fara TVA, durata de executie fiind pana in 30 octombrie, 2020. Urmeaza ca in cateva zile sa se dea si ordinul de incepere a lucrarilor.
La intalnirea de astazi au participat primarul municipiului – Nicolae Barbu, reprezentanti ai asocierii de firme care au castigat licitatia, dar si reprezentanti ai SC APA SERVICE SA (director interimar – Carmen Caraivan) si ai SC WIROM (Ionel Barbu).
Dupa semnarea contractului de atribuire, atat reprezentantii firmei constructoare, cat si ai SC Apa Service si Wirom au dat asigurari ca vor colabora pentru ca lucrarile sa decurga fara sincope.
“Este o investitie foarte mare si ma bucur ca am reusit sa semnam acest contract, astfel ca in maximum doua saptamani sa se poata trece la treaba efectiv. Vreau ca si locuitorii din aceasta zona, care nu si-au efectuat bransamentele la gaze sau apa sa inteleaga ca trebuie facut un effort in acest sens. Dupa finalizarea lucrarilor, timp de 5 ani, nu vom mai aproba nicio bransare. Asta inseamna ca pana in anul 2025 nu se mai poate bransa nimeni la gaze sau apa, atata vreme cat lucrarea va fi in garantie”, a precizat primarul municipiului.Edilul sef a adaugat ca lucrarile vor incepe cu prioritate pe strazile unde nu este necesară canalizarea pluvială și ulterior pe străzile unde se va executa și canalizare pluvială, respectiv: Drumul Stăneștiului, Căminului, Intrarea Panselelor, Ulita Linici, Aleea Toamnei, Aleea Primăverii, Drumul Plopilor, Ialomicioarei, Intrarea Arțarului, Fdt.Plopilor, Intrarea Plopilor și Prunaru.
“Modernizare ansamblu străzi situate în zona 1 a municipiului Giurgiu” și “Modernizare ansamblu străzi situate în zona 2 a municipiului Giurgiu” sunt proiecte realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2016-2020 II-(PNDL II), derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Ambele proiecte însumează 118 străzi, fundături si ulițe în lungime de circa 27 de kilometri.

Iata mai jos lista strazilor din zona 1:
1 Strada Doicesti
2 Ulita Camei
3 Fundatura Digului
4 Drumul Digului
5 Ulita Vedea
6 Intrarea Garlei
7 Strada Ancorei
8 Strada Nucului
9 Ulita Malu
10 Intrarea Pajurei
11 Strada Cocorului
12 Intrarea Sloboziei
13 Intrarea Storobaneni
14 Strada Ardeleni
15 Drumul Catunului
16 Drumul Stanestilor
17 Fundatura Prunaru
18 Fundatura Bradului
19 Fundatura Cameliei
20 Intrarea Pinului
21 Fundatura Inului
22 Intrarea Morarilor
23 Intrarea Balanoaiei
24 Strada Frasinului
25 Intrarea Fluierului
26 Intrarea Navodului
27 Strada Sabarului
28 Strada Păstorului
29 Intrarea Ralesti
30 Intrarea Hodivoaia
31 Intrarea Bucegi
32 Drumul Amurgului
33 Intrarea Ostrovului
34 Strada Ialomicioarei
35 Strada Cerna
36 Strada Austrului
37 Strada Murelor
38 Intrarea Piersicului
39 Strada Ciresului
40 Fundatura Murelor
41 Fundatura Frasinet
42 Fundatura Caisului
43 Intrarea Visinului
44 Strada Cetatuia
45 Intrarea Smochinului
46 Fundatura Ciresului
47 Strada Garoafei
48 Fundatura Ialomicioarei
49 Intrarea Izvor
50 Intrarea Ialomicioarei
51 Fundatura Caraiman
52 Strada Prunaru
53 Strada Silistei
54 Fundatura Oltului
55 Intrarea Dumbraveni
56 Intrarea Gladiolelor
57 Intrarea Capsunilor
58 Intrarea Fragilor
Lungimea totata a strazilor este de 12. 758 m