Astra a castigat cu Steaua! Giurgiuvenii au pierdut in tribune!

meciMeciul dintre Astra Giurgiu si FCSB (Steaua) a fost castigat de echipa din Giurgiu cu scorul de 2-0. Nu mai conteaza comentariile de dupa – ca FCSB a dat trei goluri care au fost anulate de arbitru, ca in prima repriza Astra a fost praf. Nici ca in tribunele stadionului, spectatorii au strigat mai mult impotriva Astrei – majoritatea fiind stelisti.

mizerie 1Dupa meci insa, tribunele aratau ca o cocina. La capitolul civism si bun simt, spectatorii au pierdut… prin prezentare.

mizerie 2Pe langa “traditionalele” covoare de coji de seminte, paharele de plastic, ambalaje de te miri ce, toate au fost lasate la voia lucratorilor care au ceva de trudit sa curete “cocina” lasata in urma de indolenta si lipsa bunului simt. Desi la baza tribunelor erau tomberoane si saci de plastic pentru depozitarea gunoiului…

2 comentarii

  1. Viitorul orasului Giurgiu sunt copiii. Din pacate sunt crescuti si educati de animalele care lasa in urma lor ceea ce vedem in poze.

    Asadar, viitorul se anunta de cacat…. 🙁

  2. Taranii (sa ma scuze taranii veritabili) si proletarii din toate colturile judetului si-au scos banii de la CEC, si-au luat bilete la tribuna I, si-au umplut buzunarele cu pungi cu seminte si au venit la meci, sa vada steaua. Vai de steaua lor, la propriu si la figurat. Intr-un judet aflat mereu la panoul de onoare ca exemplu prost in toate cele, idiotii vin la meci ca sa sustina echipa adversa. Nici nu stii cum o fi mai bine: sa ai stadionul plin cu idioti care sustin echipa adversa sau stadion cu o mana de oameni care vin ca la teatru?

Comentariile sunt inchise