Atentionare de cod… galben la prefectul de Giurgiu

badalauSenatorul Niculae Badalau, presedinte al PSD Giurgiu a lansat… o atentionare dura la adresa prefectului tehnocrat de Giurgiu, Zorinel Niculcea. Liderul social democrat a lasat sa se inteleaga ca reprezentantul guvernului tehnocrat in teritoriu nu ar fi atat de apolitic pe cat ar trebui sa fie un astfel de personaj. Mai ales ca actualul prefect nu este numit de un guvern politic…
“Il atentionez pe domnul Zorinel Niculcea sa incerce sa ramana in litera legii si sa respecte Legea in totalitate. Domnia sa are un rol bine stabilit si trebuie sa se abtina sa faca campanie electorala. Nu il cunosc pe domnul prefect si nu tin neaparat sa o fac, ii cer doar sa respecte Legea si sa nu dea sens politic actiunilor sale. Daca vom considera ca isi incalca atributiunile pe care i le confera functia, ii vom face plangere penala” a declarat senatorul Badalau.
Niculae Badalau a caracterizat guvernul actual ca fiind un “guvern de incapabili” si si-a exprimat speranta ca nu au trimis la Giurgiu un… astfel de inalt functionar public in functia de prefect.
“Nu voi tolera vreun act in care prefectul incearca sa se implice politic” a precizat liderul PSD Giurgiu.

Un comentariu

  1. da’ cand mata bre nea nicule, imparteai banii de la mdrap la primari in biroul prefectei,cum se cheama ca faceai?
    io nas da un ban pe voi!lupi moralisti!

Comentariile sunt inchise