Au demarat lucrarile de asfaltare in Zona 1

Astazi, 25 iulie, s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor de asfaltare in Zona 1. Pe prima strada pe care au intrat utilajele si muncitorii firmei de asfaltare , lucreaza si o echipa de la CET, coordonata de directorul Sorin Cepraga, echipa care dezafecteaza strazile de conductele inutile de transport energie termica.
Primarul Nicolae Barbu, prezent la demararea lucrarilor, nu si-a ascuns satisfactia ca, dupa atatia ani de eforturi, primele utilaje au intrat pe aceste strazi – “ultimul bastion al strazilor de piatra si pamant din municipiul Giurgiu”.“Dupa patru ani de cand am dematrat procedura de realizare a utilitatilor in zona si de a include aceste strazi de piatra si pamant pentru asfaltare, iata ca vedem si utilajele pe strazi.
Este o bucurie la fel de mare si pentru mine, ca si pentru oamenii care locuiesc in aceasta zona.
In urmatorii doi ani de zile, toate cele 128 de strazi ramase la stadiu de strazi de piatra si pamant au intrat in programul de modernizare si asfaltare.
Dupa zona strazilor Doicesti, Camei, Fundatura Digului si Drumul Digului, constructorul isi va muta utilajele pe Intrarea Pajurei, strada Cocorului si Intrarea Sloboziei, unde cei de la APA SERVICE inlocuiesc tevile de fier si refac racordurile catre casele cetatenilor.
Saptamana viitoare se va da ordinul de incepere a lucrarilor de asfaltare si pentru Zona 2 si prima strada pe care se va intra va fi strada Oltului”, a declarat primarul municipiului.