Au inceput lucrarile de executie la blocul ANL pentru specialistii din Sanatate

bloc 2In data de 9 februarie, in prezenta directorului general al Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), Andrei Țurcanu, a primarului Nicolae Barbu și a reprezentanților firmei care execută lucrarea, au început săpăturile pentru construirea celor 22 de locuințe ANL destinate specialiștilor în domeniul sănătății.
Cele 22 de locuințe (opt cu o cameră, 12 cu două camere și două cu trei camere) se construiesc în apropierea Camerei de Comerţ Giurgiu, având ca termen de finalizare toamna anului 2019.
Proiectul de hotărâre prin care s-a transmis în folosință gratuită către ANL terenul în suprafață de 2.000 mp pentru construirea acestui bloc a fost aprobat de Consiliul Local în anul 2016, iar în toamna anului 2017 (21 septembrie) a fost dat ordinul de începere a lucrărilor.
Realizarea acestui obiectiv de investiții este foarte importantă pentru Giurgiu având în vedere lipsa de personal medical cu care se confruntă Spitalul Județean.bloc 3“Municipalitatea mulțumește pe această cale directorului ANL, Andrei Țurcanu, pentru implicarea personală și verificarea pe teren a bunului mers al acestei investiții atât de necesare pentru municipiul nostru.
În ceea ce privește construirea celor 99 de locuințe ANL pentru tineri din municipiul Giurgiu (44 la Steaua Dunării și 55 la Obor), tinem sa mulțumim conducerii ANL pentru implicarea și eforturile făcute, pentru ca din acest an să se demareze realizarea acestora”, a precizat primarul municipiului, Nicolae Barbu.