Avalansa de acuzatii la adresa conducerii PNL Giurgiu! Alin Gutu face dezvaluiri

alin-gutuDupa dezvaluirile incredibile facute de fostul copresedinte al TNL Giurgiu, Adrian Simionescu, cu privire la o anume dictatura in sanul organizatiei liberale, iata ca Alin Gutu rupe si el tacerea autoimpusa si face publice alte “pozne” ale copresedintilor organizatiei PNL Giurgiu. O organizatie in care cuvantul de ordine este tacerea si executarea sarcinilor “intocmai si la timp”. Cine indrazneste sa ridice vocea este amenintat cu excluderea.
Iata, integral, comunicatul de presa transmis redactiei in data de 20 iunie de Alin Gutu, fost copresedinte al organizatiei judetene PNL Giurgiu si proaspat demisionar (dupa ce a fost amenintat ca va fi exclus pentru ca a vorbit prea mult si a spus lucrurilor pe nume).

“In urma “atacurilor” venite din partea Presedintelui PNL Giurgiu, dl. Gigi Stefan, facute la ultima conferinta de presa, in care mentiona ca urma sa fiu exclus datorita unor abateri disciplinare , fac urmatoarele precizari:
•In data de 5 aprilie 2016, impreuna cu colegii din Organizatia Judeteana de tineret si sustinut de un numar semnificativ de membri activi ai PNL Giurgiu ( 50 membri) , am adresat conducerii PNL la nivel national , un MEMORIU in care solicitam conducerii nationale schimbarea urgenta a celor doi copresedinti ai Filialei Giurgiu, datorita unor disfunctionalitati, a unor anomalii si a unor abateri de la criteriile de integritate ale PNL. ( anexam Memoriul)
•Ulterior am fost acuzati ca facem “jocurile” altor formatiuni politice, ca ar fi trebuit “sa specificam clar la care dintre cei doi copresedinti am facut referire in memoriu”, apoi excluderea de la toate activitatile premergatoare campaniei si implicit “detasarea” noastra in municipiu, desi din ratiuni corecte am convins colegi din biroul judetean sa candideze in anumite localitati.
•Toate acestea au culminat in momentul in care, chemat la sedinta Consiliului Judetean Executiv al PNL Giurgiu, si anuntandu-mi intentia de a demisiona, am fost cel din vina caruia s-au pierdut alegerile.
Mentionez ca toate motivele care au stat la baza convigerii ca trebuie sa demisionez au fost semnalate si conducerii centrale, drept pentru care anexez memoriul transmis: x 2x 1
Semnaland o serie de disfunctionalitati,inca de acum 2 luni si jumatate, altele din timpul campaniei electorale, fiind semnalate de dl. Simionescu Alexandru, va rog sa analizati care ar fi fost motivul de a ramane alaturi de aceeasi conducere????!!!!
P.S. in afara de cei nominalizati de dl. Gigi Stefan , as vrea sa stiu daca si ceilalti care si-au anuntat demisiile, urmau deeasemenea a fi exclusi????