Avansare pentru inca un “lup tanar” din PSD – Razvan Cuc a fost numit secretar de stat

R. CucRazvan Cuc ramasese singurul lup tanar din PSD Giurgiu (dintre cei trei numiti asa de presa locala) care nu a fost recompensat pentru eforturile depuse in campaniile electorale in special si in cadrul partidului si general. Dupa ce Marian Mina a fost numit director la DRDP Bucuresti si Andrei Alexandru a fost uns director al OSIM, Razvan Cuc primeste functia la nivel central despre care se vorbea de mult.

Daca este sau nu o pierdere pentru Administratia Zonei Libere Giurgiu sau pentru Consiliul Judetean (unde Razvan Cuc ocupa unul dintre scaune), ramane sa analizam in alt articol. Cert este ca pe 20 octombrie, premierul Victor Ponta a semnat decizia de numire a lui Razvan Cuc ca secretar de stat in Miniusterul Transporturilor.

In acest mod, senatorul Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu se achita de promisiunile facute atat celor trei, cat si presei: promovarea tinerilor in functii cheie din administratia centrala.

5 comentarii

    1. S-a umplut giurgiu de secretari de stat. Secretariatul de stat este un fel de stagiatura unde lupii tineri, selectati dupa grosimea stratului de osanza, in viu, sunt promovati in vederea ingrosarii soriciului pentru o mai buna rezistenta in viitoarele batalii politice. Intrebati-l pe Muscalu cum sta treaba, ca e cel mai titrat fost secretar de stat returnat in colbul dunarean inainte de maturitatea deplina a soriciului.

  1. „marele” ppdd-ist odata cu trecerea in partidul infiintat de un criminal,a ajuns ministru secretar de stat.de ce?pai cu siguranta nu pe merite(se stie cum a ajuns si in zona libera),ci pentru ca a pupat dosul lui badalau pana l-a albit,nici aia care au fost la moastele sf parasciva nu au pupat cu asa patos.inca o data se dovedeste ca pilele si nu competentele profesionale,conteaza mai mult.

Comentariile sunt inchise