Avertisment dur al ministrului Razvan Cuc pentru constructorii de autostrazi: Cine nu munceste pleaca acasa!

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc si-a intrat serios “in paine”, reluand practic ceea ce incepuse – raidurile pe santierele autostrazilor.
In urma cu doua zile, Ministrul Razvan Cuc a vizitat doua locatii: loturile 1 si 2 Sebes – Turda si loturile 3 si 4 Lugoj – Deva. De acolo, ministrul transporturilor a lansat un avertisment dur celor care nu isi fac treaba, dar si o promisiune pentru romani: saptamanal va da raportul despre starea autostrazilor la ”Ora infrastructurii”.

“Din 18 martie voi da raportul romanilor, saptamanal, despre starea autostrazilor la “Ora infrastructurii”.
Am decis ca fiecare etapa de pe santiere, fiecare nou proiect inceput, precum si alocarile bugetare pentru autostrazi sa fie prezentate, in detaliu, celor care asteapta de multi ani sa circule pe sosele de mare viteza.
Am ales sa petrec acest mandat pe santiere, pentru a supraveghea personal modul de desfasurare a lucrarilor.
Am inceput, astazi, cu autostrăzile Șebeș-Turda (loturile 1 și 2) și Lugoj-Deva (loturile 3 și 4),acolo unde am discutat cu constructorii despre stadiul lucrarilor si despre problemele pe care le intampina.
Toti cei care muncesc in domeniul infrastructurii vor gasi in mine un partener de dialog si de suport pentru rezolvarea tuturor problemelor pe care le intampina in executarea lucrarilor, dar nu voi ezita, fara urma de regret, sa inchei orice intelegere contractuala care nu respecta conditiile si termenele asumate. Cine nu munceste pleaca acasa!”,
a scris ministru pe contul sau de facebook.