Badalau a avut dreptate. S-a semnat memorandumul intre South Development Group SA si Abu Dhabi Airports

La inceputul lunii septembrie, Niculae Badalau anunta intr-o conferinta de presa sustinuta la PSD Giurgiu, ca in aceasta toamna (luna octombrie), in judetul Giurgiu, “intr-o locatie secreta” va incepe constructia unui aeroport. “Va fi cel mai mare aeroport privat din Europa, in colaborare cu o companie din Emiratele Arabe Unite”, declara Badalau.
Presa locala si nationala a preluat stirea si a tratat-o “la caterinca”, insa “minunea” s-a intamplat…
Marti, 26 noiembrie, agentia Reuters a precizat ca operatorul aeroportuar Abu Dhabi Airports a semnat un memorandum de înţelegere cu firma românească South Development Group SA pentru a analiza oportunităţile referitoare la gestionarea şi dezvoltarea de aeroporturi în România.
Abu Dhabi Airports este o companie deţinută în întregime de Guvernul din Abu Dhabi si operează cinci aeroporturi din Emiratele Arabe Unite.
Directorul general al Abu Dhabi Airports, Bryan Thompson, a declarat ca se analizeaza oportunităţi de parteneriat pentru managementul şi dezvoltarea de aeroporturi în România si memorandumul de înţelegere va acoperi aeroportul din Bucureşti şi cinci aeroporturi regionale din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *