Badalau, diaspora, manelele, “feisbucul” si vinul cu pepsi

Badalau este un cunoscut senator din Bolintin Vale, despre care legendele urbane (cam cat de urban poate fi Bolintinul) spun ca ii plac manelele si vinul rosu indoit cu pepsi la sticla de sticla…
Legendele rurale (a nu se citi neaparat… primarii) spun despre senator ca acesta mai are un hobby: sa naseasca o parte din poporul judetului (partea care conteaza). De aici si supranumele, “Nasul”. Al judetului Giurgiu, desigur…
Ei bine, la toate nasirile e musai sa cante Caval… din gura. Caval la castigarea alegerilor, Caval la nunti, Caval la intalnirile cu primarii… Caval e’n toate, nicio clipa fericita din viata lui Badalau, fara Caval.
Insa dupa ultima sindrofie, la care pe langa Badalau a participat si nelipsitul Caval, credem ca senatorul si-ar fi dorit sai cante… Cuc(ul).
Este adevarat ca Caval (scuzati cacofonia) este principalul vinovat pentru maneaua in care se invoca diaspora pentru ca unii sa se pise pe ea. Da, dar guristul ii cere voie lui nasu’ Badalau sa dea pe gusa versurile care au devenit virale pe Facebook: “să vină diaspora, că noi ne pi**m pe ea”. In concluzie, toti participantii la paranghelie, care au indreptat jetul spre diaspora sunt la fel de vinovati ca si Caval. Dar nasul Badalau este si mai vinovat, pentru ca a dat “ocheiul” pentru aceasta mizerie. Un mod bizar de a imbina politica cu paranghelia.
Nu stim daca Badalau si cei de langa el realizeaza ca asta ar putea sa fi fost maneaua care ii scoate definitiv din politica si care le poate micsora… jetul mictionarii al naibii de mult.
Le raman in schimb vinul cu pepsi la sticla de sticla, Caval, manelele si “feisbucul”, platforma care i-a ridicat si care le-a dat si lovitura de gratie.

2 comentarii

  1. Acest borfas de bolintin se crede buricul judetului,inconjurat doar de servitori umili si fara prea multa carte(nidelea,mototolea etc),plus finul sluga,mina.sper insa,sa vina cat mai curand clipa cand dna-ul va da navala in combinatiile puturoase ale acestui magraon,si sa aiba soarta lui nastase sau a lui felix voiculescu.sa-ti dea Dumnezeu bai badalaule,inspiratie sa scrii cat mai multe carti,acolo dupa gratii…

Comentariile sunt inchise