Bâlciul – chestiunea zilei la Giurgiu

Bâlciul! Cu traditionala aroma de mici, cu calusei si tiribombe, cu nimicurile de la tarabe, cu scrancioabe, masinute si manele, cu praf si cu popor cat cuprinde – de la mic la mare… Este chestiunea zilei la Giurgiu, evenimentul care capteaza atentia a mii de cetateni din municipiu, dar si din localitatile invecinate.
Fara conotatii si reprosuri politico-administrative, tot giurgiuveanul se da… in comedii, mananca un mic si bea o bere. Este momentul unic din viata giurgiuvenilor in care nu este nimeni de vina ca soseaua este blocata, ca abia se circula prin puzderia de masini sau ca inghesuiala din “tarcul” bâlciului este sufocanta.Locatia? Aceeasi: Oborul municipal de pe soseaua Ghizdarului, la iesirea din oras.
Pentru cei pe care comoditatea ii impiedica sa mearga pe jos pana la locatia unde este balciul, avem si o veste buna: operatorul serviciului de transport local a pus deja la dispozitia cetatenilor curse speciale, cu bilete la pretul de 2 lei, care vor circula pana pe 15 august dupa urmatrorul program si traseu:
4 Pietre – Billa – Şos. Bucureşti – Spital – Piaţa Centrală – Autogară – Zona Policlinică – Bâlci, dupa urmatorului orar: 13, 14 și 15 august: 18:00 – 22:00.
Peste 100 de jandarmi asigura măsurile de ordine publică cu aceasta ocazie.