Bate criza la ușă? Indiferent de răspuns, puneți-vă “centurile de siguranță”!

Judecând după evoluția numărului de tranzacții imobiliare de la nivel național atunci răspunsul pare a fi unul singur: DA! …și asta pentru că numărul tranzacțiilor imobiliare în primele 4 luni ale fiecărui an se află, anul acesta, la cel mai scăzut nivel din ultimi 10 ani!
Dacă anul trecut la nivel național au fost înregistrate – în primele 4 luni ale anului, numai puțin de 193.057 de tranzacții imobiliare, anul acesta, în același interval de timp se înregistrează cea mai abruptă scădere din ultimul deceniu; Doar 156.920 de tranzacții imobiliare la nivelul întregii țări!În tot acest context, Județul Giurgiu stă mult mai prost, conform datelor raportate lunar de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară – ANCPI!
Dacă anul trecut, de abia se tranzacționau 2.107 de imobile – fiind de altfel cel mai scăzut nivel de după criza din 2009 – 2010, realitatea ne demonstrează că se poate și mai rău; Anul acesta până la 30 aprilie nivelul numărului de tranzacții aproape că s-a înjumătățit, ajungând la 1.131!Așadar… prudență mare în cheltuirea resurselor!
(Material preluat de pe site-ul www.ditlgiurgiu.ro)