Breaking News: Niculae Badalau a pierdut functia de vicepresedinte al Senatului

badalauIn urma cu cateva zeci de minute a luat sfarsit sedinta Biroului Permanent a Senatului Romaniei, sedinta in care, pe langa deciziile luate as-a dat si un semnal de forta al lui Liviu Dragnea:
Senatorul Niculae Badalau nu mai este vicepresedintele Senatului. Acesta a ramas doar simplu senator.
Au fost trei candidati pe doua locuri, iar procedura a fost una… perversa: au fost citite primele doua nume – Claudiu Manda si Adrian Tutuianu, care au si fost votate.
In consecinta, Niculae Badalau “nu a mai intrat in carti”…
Daca lucrurile urmeaza acelasi parcurs, la urmatorul Cex se va supune la vot si functia de presedinte executiv al PSD (functie pierduta din start de senatorul Badalau), urmand ca “tavalugul” sa ajunga, cel mai probabil si la Consiliul Judetean, iar cartile sa fie facute tot de la nivel central…
Este bine ca ne-a mai ramas un giurgiuvean cu o functie in Senat: Senatorul Cristian Marciu a ramas in continuare vicelider de grup parlamentar in cadrul Senatului Romaniei.

2 comentarii

  1. este de prea mult timp in politica si deja cred ca se crede invicibil, intangibil si de neanlocuit!a sosit timpul sa mai lase locul si celor carara le pasa intradevar de cetateni, nu doar vorbe in vant si uitate dupa ce ajung la putere. Acest domn a pus in functii de conducere in institutiile STATULUI numai oameni nepregatiti si neprofesionisti.

Comentariile sunt inchise