Cainii comunitari vor avea un adapost… nemtesc

Sambata, 16 august, la Primaria Giurgiu a avut loc o intalnire intre reprezentantii Asociatiei Deutschland sang Nein zum Tiermorden (DsN) din Leverkusen (Germania) si cei ai societatii Giurgiu Servicii Locale (GSL), intalnire mediata de viceprimarul Liviu Popazu, in cadrul careia s-a semnat o conventie de colaborare, in vederea asigurarii de conditii optime pentru gestionarea cainilor fara stapan.

Dupa prezentarea invitatilor, viceprimarul Liviu Popazu a precizat care sunt obligatiile partilor in aceasta conventie, subliniind faptul ca obligatiile Primariei si ale GSL nu sunt spectaculoase, insa ceea ce trebuie sa asigure DsN este… adevaratul eveniment.

”Asociatia DsN asigura de mai multe luni hrana cainilor din adapost. Insa, odata cu semnarea acestei conventii, asociatia germana va construi un adapost nou, la standarde europene si va pune la dispozitia cetatenilor municipiului, un weekend pe luna, o caravana mobila pentru sterilizarea gratuita a cainilor cu stapan. Multumim reprezentantilor DsN pentru initiativa si ii asiguram de tot sprijinul si colaborarea municipalitatii”, a precizat Liviu Popazu.

Dupa semnarea conventiei, a urmat o vizita la adapostul de caini, unde s-au discutat aspecte care vizeaza comfortul patrupedelor si spatierea noului adapost…

Un comentariu

Comentariile sunt inchise