Campanie de microcipare si vaccinare antirabica

campanie-vaccinar-okGratuit: Microcipare; Vaccinare; Carnet de Sanatate;
5 lei: Taxa pentru Inregistrarea in Registrul de Evidenta a Cainilor cu Stapan (RECS).
Medicul veterinar Ciprian Ofiteru, in calitate de medic concesionar al municipiului Giurgiu, impreuna cu Primaria Municipiului Giurgiu si Consiliul Local Giurgiu a achizitionat un numar de 3.000 de microcipuri si 3.000 de carnete de sanatate pentru o actiune de anvergura care se va finaliza la sfarsitul lunii februarie 2017., De asemenea, impreuna cu Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu, au fost achizionate 3.000 de doze de vaccin antirabic pentru vaccinarea cainilor cu stapan din municipiu.
Detinatorii de caini din municipiul Giurgiu, care solicita aceste servicii trebuie sa ia in calcul urmatoarele aspecte:
– Serviciile vor fi prestate doar prin programare, fie in cabinetul Master Vet, situat pe strada Vasile Alecsandri, nr. 15 (langa C.A.R. Pensionari), fie la numarul de telefon 0246.217.681.
– Proprietarii trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate;
– Cainii acestora trebuie sa aiba varsta minima de 12 saptamani / 3 luni;
– Se va achita doar taxa de inregistrare in Registrul de Evidenta al Cainilor cu Stapan, in valoare de 5 RON !
– Microciparea, vaccinarea si eliberarea carnetelor de sanatate sunt valabile DOAR pentru cainii locuitorilor din municipiul Giurgiu;
– Campania se incheie la data de 28.02.2017;
– Cainii care sunt deja microcipati si inregistrati in RECS vor fi vaccinati antirabic GRATUIT (pana la data de 28.02.2017).
Microciparea, inregistrarea in RECS si vaccinarea antirabica sunt obligatorii prin lege (conf. Ord. nr. 1/2014), iar neindeplinirea acestor actiuni va atrage aplicarea unor amenzi considerabile.