Cand si unde va fi infiintat talciocul din Giurgiu

talciocLa urmatoarea sedinta ordinara a Consiliului local Giurgiu, consilierilor le va fi supus spre aprobare un proiect de hotarare care vizeaza infiintarea unui talcioc in municipiul Giurgiu.
Astfel, pe o suprafata de 2.000 mp, cei care vor sa isi vanda obiecte sau produse personale, vechituri sau autoturisme, pot face acest lucru in conditii civilizate, de confort si siguranta.
Talciocul va functiona intr-o locatie adiacenta Parcului Tineretului, la intersectia strazii Unirii cu bulevardul M. Viteazu.
Talciocul va fi administrat de ADPP Giurgiu, iar in fiecare duminica acesta va fi functional intre orele 07:00 – 14:00 (vara) si intre orele 08:00 – 12:00 (iarna).
Initiativa proiectului este binevenita cel putin dintr-un punct de vedere: parcarile supermarketurilor au devenit adevarate depozite de rable, iar politia locala sau nationala nu fac fata situatiei (sau se fac ca nu fac fata…).
Mai mult de atat, intr-o declaratie pe care primarul Barbu a dat-o unei publicatii giurgiuvene, acesta lasa de inteles ca odata cu intrarea in functiune a acestul talcioc, cei care isi expun autoturismele la vanzare “de-a valma” vor suporta amenzi serioase.
N.R.TALCIÓC ~uri n. pop. Piață unde se vând vechituri și obiecte de ocazie. [Sil. -cioc] /rus. Talciok (DEX online).