Cantecul de lebada al lui “Ilici”

Cantecul de lebada al lui “Ilici”
Cantecul de lebada al lui “Ilici”

Istoria ne-a ddat intotdeauna lectii de la care ar fi trebuit sa invatam cate ceva. Ea, istoria, ne-a demonstrat ca fiecare dintre dictatorii lumii a sfarsit-o la un moment dat, lamentabil, penibil.

La fel se intampla si cu Lucian Iliescu.

Daca in mandatul trecut al lui Crin Antonescu, liderul liberal de la Giurgiu se regasea printre vicepresedintii partidului (mai putini la numar ca cei de acum), acum, a trecut vremea dinozaurilor, iar Iliescu a trecut la rubrica… si altii.

Caderea lui Iliescu a inceput la alegerile locale, pe care le-a pierduit rusinos.

parlamentarele le-a castigat, fugind in nordul judetului, unde era cat pe ce sa piarda din nou, norocul sau fiind sigla USL si electoratul naimit la greu.

Scandalurile din ultimele sedinte ale organizatiei PNL Giurgiu, au dus la ruperea unor primari de langa partid, iar apropiatii lui Iliescu se indeparteaza treptat de el.

Bomboana pe coliva a pus-o Crin Antonescu, care nu l-a nominalizat pe “imparat” printre cei 31 de vicepresedinti ai PNL, desi Iliescu se batea cu caramida in piept ca are cea mai numeroasa si mai omogena delegatie.

Mediatizarea evenimentului (delegatia PNL Giurgiu la Congres) s-a facut doar pe contul de facebook al lui Ionel Muscalu, care conform obiceiului, a postat cateva fotografii, printre care si una “de grup cu delegatia”…

Pe Iliescu l-a parasit pana si televiziunea in spatele careia se afla (pentru ca in fata e Teodorescu), ai carei angajati, neplatiti de cateva luni, au refuzat sa stea la cheremul imbuibatilor.

Asadar, cantecul de lebada al lui “Ilici” a inceput sa se auda, iar volumul creste pe zi ce trece. Poate ca il vor auzi si liberalii si se vor scutura de cosmar…

P.S. Se pare ca in acest moment, Muntenia TV este in greva, asteptandu-si salariile restante…

Un comentariu

  1. Tare vă mai temeţi de Iliescu de vă ţineţi aşa de capul lui. Când Bădălău a fost ejectat de la PSD a fost bun ILiescu şi i-a luat pe PSD-işti lângă PNL lA cONSILIUL juDEŢEAN, că rămăseseră vai de capul lor. Acum Bădălău se crede pe cai mari, dar să nu uite că Iliescu, aşa cum e el, a lăsat multe lucruri bune în urmă. Nicu Bădălău ce a lăsat? Mai are şi tupeu să vorbească acum că o să facă şi o să dreagă pentru oameni

Comentariile sunt inchise