Cauciucurile, cat au costat cauciucurile? – This is the question…

clCe-ati facut ma nene, ma?“La realizarea jardinierelor, GSL a folosit cauciucuri de iarna… Ilegal, acum e vara!” – descoperire de ultima ora a specialistilor PNL din Consiliul local.
Sedinta extraordinara a CL de joi, 7 iulie nu a fost lipsita de momente hilare, produse de cel putin doi consileri PNL.
Ambii au pus aceeasi intrebare existentiala: cat au costat cauciucurile postate pe post de jardiniere de catre GSL. De unde, printr-o logica elementara putem deduce ca “problema” a fost aprig discutata in intalnirile consilierilor locali liberali. Drept pentru care s-a ajuns la concluzia ca trebuie pusa intrebarea si trebuie aflat negresit cat au costat cauciucurile.
Strofocarea celor doi consilieri locali (dintre care unul este nimeni altul decat George Tiganila) a ramas fara un raspuns clar… Din cate stim noi, acele jardiniere au fost facute in regie proprie de catre GSL, iar despre asta s-a scris acum cateva luni.
Unul dintre motivele intrebarii existentiale ar fi cat se poate de legitim: daca GSL a folosit cauciucuri de iarna? Acum, ca a venit canicula nu ar trebui schimbate cu cauciucuri de vara? Daca vreun politist zelos constata ca cauciucurile (cacofonie intentionata) sunt prea uzate, pe cine amendeaza?
Asadar, dupa aceasta sedinta a CL, cel putin doi dintre consilierii PNL au ramas fara raspuns la prima lor iesire in public… Ii ajuta cineva?jardiniera