Ce n-au inteles Badalau si Iliescu

Ce n-au inteles Badalau si Iliescu
Ce n-au inteles Badalau si Iliescu

Ce au in comun, Niculae Badalau si Lucian Iliescu? In primul rand, dorinta de a fi sefi, de a conduce (si de a castiga ceva) cu orice pret.
Lucian Iliescu este edilul sef al municipiului de 16 ani. Si mai vrea un mandat. Cu toate ca municipiul Giurgiu s-a dezinduistrializat, s-a depopulat sub „magnifica” sa conducere.
A fost director la ICMUG si membru supleant in Marea Adunare Nationala – inainte de 1989, a fost fugarit de revolutionari in decembrie acelasi an. A intrat in PSM-ul condus de Ilie Verdet. Cand a avut probleme cu unul dintre baietii sai (care a fost acuzat de trafic cu masini de lux), s-a refugiat in PNL (1996) si in acelasi an a candidat sub flamura liberala la fotoliul de primar. Castigat! De atunci, declinul municipiului a fost continuu. Nu numai Iliescu e de vina. Vina lui este aceea ca s-a plans tot timpul ca este in opozitie si ca nu are bani pentru investitii. Nu stim cum, dar cei din anturajul Primariei au prosperat…
Marota cu lipsa aductiunii de gaz metan si de infrastructura a tinut o perioada. Zicea primarul liberal ca asta este cauza pentru care investitorii ocolesc Giurgiu.
De cativa ani buni avem infrastructura acceptabila, avem si gaz, dar investitorii stau la aceeasi distanta respectabila de Giurgiu.
Revenim si spunem ca oamenii apropiati primarului – prospera.
Niculae Badalau. Fost ingineras la un siloz, prins la furat de grau… Pesedist de conjunctura, adus in Giurgiu de Marin Cristea, direct pe postul de subprefect. Atuuri? Tineretea si averea. A ajuns prefect, presedinte al PSD, apoi deputat. Implicat in scandaluri dubioase cu transferuri de terenuri, constructii cu firmele proprii in judet…
Spre deosebire de Lucian Iliescu – cei din anturajul lui Badalau nu prospera…
Dat jos cu cantec din fruntea PSD Giurgiu si adus inapoi cu taraful condus de Liviu Dragnea si cu isonul Aureliei Dobre, a lui Ionel Dinu, Cristian Marciu, Cristian Stenghel, etc…
Asemanarea dintre cei doi este una singura: cramponarea de functiile care le aduc beneficii personale. Restul nu mai conteaza. Nimic nu mai conteaza.
Ce n-au inteles cei doi „politicieni”?
Ca oamenii din piata nu mai vor relicve comuniste care sa le conduca destinele. Ca s-au saturat de sulfarii si sforarii politicianiste. Ca vor o clasa politica noua, cu vederi progresiste.
„Jos Basescu”, „Jos Guvernul”, nu trebuie luat ca atare. Oamenii lupta contra sistemului. A sistemului ticalosit, din care si cele doua personaje de care am facut vorbire fac parte.
Nu au inteles ca vremea lor a trecut, ca avem nevoie de minti deschise, de o infuzie de tineri…

  1. Teodorescu??????????!!!!!!!!!!!!!!,ce aveti oameni buni,chiar toti analfabetii si nemernicii promoveaza PNL? Asta este un mare escroc si un mare lingau care a cumparat Muntenia TV de la un alt escroc ca sa nu mai aiba nimeni acces la Tv decat PNL.Am inteles ca de ultima ora i-a mai dat si Boiangiu niste lucrari,iar el (Teodorescu),i-a facut unele favoruri metreselor lui Boiangiu…Cine se aseamana se aduna Rusine PNL Giurgiu!!

  2. ESTE TIMPUL CA LUCIFER SA-SI FACA BAGAJUL,NU NE MAI POATE PROSTI CA PANA ACUM CU GASCA LUI,A FACUT-O ODATA CU PASAT ,CU MAGUREANU ACUM INCEARCA SA NE MAI PROSTEASCA CU MAROIU SI CU TEODORESCU NU MAI TINE IMPARATE URCATE PE CAL SI VITEZA

  3. Nea Luci,”ASTA-I POHTA CE-AM POHTIT,IO”,fiecare pasare pre limba ei piere,dupa mine potopul,pleaca ai nostri,vin ai nostri,noi ramanem tot ca prosti.OARE CAT MAI MERGE? Giurgiu trezeste-te pana nu e prea tarziu.Ultimul COMUNIST trebuie sa ne lase.