Ce relevanta are sondajul comandat de Florian Nicolae?

sondajEste o intrebare ca pentru Radio Erevan. Iar raspunsul este pe masura: nicio relevanta. Este un sondaj privat, comandat si platit de firma deputatului giurgiuvean, sondaj menit sa ii bulverseze pe giurgiuvenii care vor trebui sa raspunda din nou intrebarilor puse de operatorii sondajului oficial…

Este o strategie pusa la punct imediat dupa ce, in conferinta de presa, conducerea bicefala a PNL a anuntat ca se va efectua o cercetare sociologica interna, imediat dupa intrarea in cursa a lui Norut Stanisteanu. Nu putem sa nu ne intrebam: daca nu ar fi intrat in competitie si liberalul Stanisteanu, sondajul intern ar mai fi avut loc? Si care ar fi fost intrebarile si scopul acestui sondaj, din moment ce Floricel ar fi fost „UNICUL”?

Giurgiuvenii care au fost vizitati de operatorii Agentiei de Rating Politic (agentia care a efectuat sondajul) au crezut ca acesta este sondajul despre care s-a vorbit atat in PNL. Mai mult de atat, sunt zone in municipiu in care operatorii nu au ajuns. Sunt in schimb alte zone in care blocuri intregi au fost efectiv „maturate” de operatori, apartament cu apartament – cel putin asa spun locatarii din Tineretului sau de pe soseaua Bucuresti. Cum sunt si zone din oras in care nimeni n-a vazut tipenie de operator… De aici si semnele de intrebare pe care si le pun oamenii cu privire la relevanta sondajului.

Giurgiuvenii trebuie sa stie ca sondajul de acum doua saptamani este unul privat, care nu are nicio legatura cu sondajul oficial al PNL, care inca nu a fost demarat.

Intelegem perfect ca Nicolae Florian a dorit sa stie unde se plaseaza „in inima” giurgiuvenilor. Care este insa urmarea? Putem presupune ca in sondajul oficial, Norut Stanisteanu iese la egalitate sau peste Florian Nicolae… Ce se va intampla? Va flutura deputatul rezultatul sondajului comandat de el si il va aduce ca pe „o dovada” ca sondajul oficial a fost fraudat? Este o posibilitate…

Pentru ca, pe surse, am aflat ca „in sondajul lui”, Floricel are un scor care ar face-o invidioasa si pe Mama Omida: peste 51% dintre giurgiuveni si l-ar dori alaturi. Iar contracandidatii lui sunt la diferente incredibili de mari sub acest scor (ex. urmatorul clasat ar fi cu un procent de doar 30%, iar restul nici nu mai conteaza).

Iar daca luam in considerare faptul ca pesedistii il considera tradator pe Nicolae Florian, penelistii nu il percep ca liberal, iar cei de la ALDE nu si-l doresc primar, procentul pe care l-am aflat pe surse devine penibil.

8 comentarii

 1. Nu va mai ciondaniti degeaba ! Daca chiar va pasa de orasul asta, singurul capabil sa faca ceva util pentru noi este NORUT STANISTEANU. Cine a lucrat cu el stie foarte bine ca asta este adevarul.

 2. un sondaj facut de niste apropiati de ai lui…cum mama naibi sa faci sondaj din usa in usa,si mai ales in blocurile de unde le-a scos handelul din subsol…rusinica domn deputat..

 3. In 2012 si Lucica a facut un sondaj din care reiesea ca are peste 70% sustinere.Drept dovada ca nu a mai iesit pe strazi (pentru ca nu discuta cu cetateanul,decat odata la 4 ani )a dormit linistit in pantofi si cand a vazut rezultatul a luat foc.Practic era 70% dar impotriva lui.

 4. nea jim, da muncesti bre pentru banii aia de la primarie ;
  nu stai deloc! de cind i-ti pasa lu’ matale de stanisteanu?
  nu faci decat sa imbirligi si nu e frumos!
  Yo n-as da un paqs pe matale!

 5. Penibili sunteți voi că tot insistați cu acest sondaj. De ce nu a fost fluturat cel din 2012 care a fost întradevăr fraudat. Chiar nu puteți sta liniștiți nici măcar o zi fără să-l aduceți în discuție pe Florian Nicolae? Cand Barbu a ieșit primar cu peste 70% l-a ajutat mama Omida sau ”trădătorul” de Florian. Spuneți că vor fi bulversați giurgiuvenii cu privire la viitoarele sondaje dar totodată că vor fi aceleași întrebări ca în acest sondaj ”privat”. Vă este frică de rezultatul acestui sondaj sau de rezultatele din sondajele viitoare. Aveți răbdare, mai este puțin până în 2016.

 6. Degeaba încerci să îl promovezi pe Stanisteanu, despre sondajul lui Floricel nu am văzut nimic publicat, ce faci tu aici reprezintă niște speculații luate după ureche de prin târg sau inventate. dacă ai tu rezultatele de ce nu le publici? Sau nu i-ar conveni lui Barbu să vadă cum stă în preferințele oamenilor?

Comentariile sunt inchise