Ce riscă primarul Jean Jipa, după ce a refuzat „ciorba reincălzită” şi a beştelit un secretar de stat

Jean Jipa, primarul din Ogrezeni, a fost primul primar care a avut curajul sa nu fie de acord cu “politica PSD de reincalzire a ciorbei numita Nina Carmen Crisu”.
Nu comentam motivele, pentru ca riscam sa fim acuzati de ingerinte in viitorul “razboi al celor doua roze”…. Zeama lunga, rece, inodora si insipida a fost turnata in cantarola Institutiei Prefectului chiar de secretarul de stat din Ministerul de Interne – Adrian Petcu – specialist in astfel de evenimente (chiar el a recunoscut ca nu este prima data cand asista la numiri de prefecti si subprefecti la Giurgiu).
Asadar, Jean Jipa a grait:
“Îi puteţi transmite un mesaj doamnei Viorica Dăncilă? Dacă domnia sa crede şi apreciază că o supă reîncălzită la Giurgiu ar mai putea fi gustată de primarii din judeţ şi de celelalte oficialităţi?
Şi să îi mai transmiteţi încă ceva! Să nu se bazeze pe recolte atunci când seamănă, că până la recoltare, va mai fi de trecut timp. Adică nu ne poate arunca nişte seminţe ale unei culturi pe care a întors-o o dată!
Eu am susţinut-o pe doamna premier, la Sala Palatului, cu exact obligaţiile pe care le-am avut prevăzute de lege şi de partid, mi s-au cerut o sută de persoane, eu am venit cu 150”.
S-a auzit si glasul dezaprobator al presedintelui CJ, Marian Mina, chiar si senatorul Marciu a incercat sa spuna ceva, insa Jipa a fost de neoprit. El si-a aparat saracia si nevoile si neamul si… sigur n-a vorbit doar in numele lui. Multi primari din PSD sunt complet nemultuliti de manevrele politice care-i pun in situatii ingrate in fata cetatenilor din localitatile lor.
Este interesant de urmnarit daca primarul din Ogrezeni risca o excludere din partid, pentru ca a spus ce gandeste intr-un moment… aproape festiv – la reincalzirea unei ciorbe.