Chauncey Hardy – raportul final al INML

Chauncey Hardy – raportul final al INML

Raportul de autopsie in cazul lui Chauncey Hardy confirma constatarile preliminare, potrivit carora baschetbalistul american a murit din cauza insuficientei cardio-respiratorii datorate traumatismului cranio-cerebral soldat cu edem cerebral, hemoragie meningee, contuzie si dilacerare cerebrala (leziune traumatica avand caracter distructiv), fractura de bolta craniana iradiata la baza craniului.
baschetbalist american a fost lovit in fata, a cazut suferind o fractura craniana la ceafa dar si frontal, precum si multiple leziuni meningo-cerebrale foarte grave, nu consumase droguri, iar alcoolemia de 0,6 g/l este dificil de interpretat, el fiind perfuzat abundent, potrivit raportului final al INML…
Intre leziunile traumatice cranio-cerebrale si decesul lui Hardy exista o legatura de cauzalitate directa si neconditionata.
„Avand in vedere morfologia si topografia leziunilor, cea mai probabila succesiune a evenimentelor a fost: lovire cu corp dur la nivelul buzelor, fractura craniana prin lovire hetero-propulsata de un plan dur cu impact temporo-occipital drept, cu producere de leziuni meningo-cerebrale atat la locul de impact cu solul cat si diametral opus prin mecanism de contra-lovitura”, se arata in raportul INML.
Legat de alcoolemia de 0,6 g/litru, legistii sustin ca este foarte greu de interpretat, intrucat pacientul a fost in coma, fiind perfuzat continuu.
De asemenea, analiza toxicologica nu a pus in evidenta prezenta unor droguri.
Baschetbalistul american Chauncey Hardy, care juca la echipa CSS Giurgiu, a decedat in 9 octombrie, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitala.

Un comentariu

  1. Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

Comentariile sunt inchise