Cine inchide Valahia TV?

Cine inchide Valahia TV?
Cine inchide Valahia TV?

Daca pana azi (marti, 13 decembrie 2011) nu era nimic sigur in legatura cu raca dintre Lucian Iliescu si Dumitru Beianu, astazi lucrurile au fost transate.
Primarul n-a mai rabdat si a rabufnit la conferinta de presa, strigandu-i bietului operator de la Valahia TV ca va fi dat afara.
„Bai, tu stii ca o sa te dea afara?” – scurt pe doi.
Cei doi lideri ai PNL, Lucian Iliescu (primar) si Dumitru Beianu (presedintele Consiliului Judetean) au avut cateva „contre” inca din primul an de mandat al presedintelui CJ, care n-a vrut sa danseze cum ii canta Iliescu. Ruptura dintre cei doi s-a adancit, iar incercarile unei anumite parti a presei locale de a scoate la iveala scandalul dintre beligeranti s-a soldat cu negari si dintr-o parte si din cealalta.
Ambele personaje au incercat sa tina la distanta de presa si electori, ruptura dintre ei.
Numai ca Iliescu a rabufnit astazi.
Contractul lui cu Muntenia TV, se pare ca  este valabil pana dupa alegerile din 2012, asa ca Valahia TV poate sa dispara…

2 comentarii

 1. Draga „colectivule”
  Este foarte adevarat ca am luat informatia „la prima mana”, si am aflat ulterior ca era vorba doar de o vorba de duh a edilului sef.
  dar tu, drag „colectivule” poti spune cu mana pe inima ca relatia dintre cei doi este una… lucrativa (ca sa folosesc limbajul tau!)
  De asemenea, draga colectivule (de data asta fara ghilimele), te anunt cu respectul cuvenit (ca daca esti „colectiv) esti si mai in varsta, nu-i asa?), ca nu are nimic de-a face „sula” cu prefectura.
  Port un respect deosebit colegilor care lucreaza in redactia televiziunii, stiu (poate mai bine ca multi din… colectiv) ce inseamna sa lucrezi contra cronometru, cu aparatura mai putin performanta si sa reusesti sa scoti ceva pe post.
  Se pare ca „articolasul” meu a fost gresit inteles „mai draga colectivule”. Referirea era „cu bataie” in alte zone, pe care refuz sa cred ca tu, „mai draga colectivule” nu le-ai inteles.
  Cat despre salutarile pe care ar trebui sa i le transmit lui Valentin Iliescu… Nu vad legatura. Am lucrat o perioada cu personajul respectiv. E ok. Acum sunt pe cont propriu. Sau asta nu e ok?
  Consider ca ar fi o mizerie din partea mea sa va spun sa-i transmiteti lui Dumitru Beianu sau lui Lucian Iliescu, salutari… Probabil ca pe tine, colectivule (din nou fara ghilimele)te leaga mult mai multe de aceste doua persoane publice (material vorbind).
  Inchei, spunand cu regret ca intentia mea nu era sa lovesc in angajatii postului. Dar daca „colectivul” asa gandeste…

 2. Va salutam domnule Diaconescu, ne facem o obligatie de (din) politete sa consemnam si, de asemenea, salutam, (re)venirea dvs. pe plaiurile giurgiuvene, de unde ati fost „rapit” in interesul presei electronice.
  Nu va rapim mult spatiu, stim ca acesta costa, dorim doar sa ne exprimam interesul pentru atentia pe care o acordati postului nostru de televiziune, in mod colegial si dezinteresat, desigur.
  In ceea ce priveste randurile pe care le-ati publicat cu privire la Valahia TV, va atentionam din motive de solidaritate colegiala ca cei care va informeaza v-au pus gand rau. Vor sa va discrediteze, domnule Diaconescu, inventand ceea ce ati postat dumneavoastra, cu interesul de a lansa false senzationaluri, stiri uluitoare si scandaluri ireale.
  Concret, avand in vedere ca am fost reprezentati la conferinta de presa la care faceti referire, va spunem scurt, dar obiectiv si cat se poate de cert, ca nu este adevarat. Acum, noi nu pretindem ca ati lansat povestioarele de mai sus fara sa va documentati, stim ca ati spus ca doriti sa informati corect pe cei care va asculta si citesc. In orice caz, trebuie sa recunoastem ca cele scrise in articolul dumneavoastra nu duc lipsa de fantezie. Dar, potrivit proverbului, drumul e lung si cainele e cam obosit.
  In final, va rugam sa transmiteti salutari de la Giurgiu d/lui Valentin Adrian Iliescu, de care stim ca va leaga o prietenie bazata pe multe experiente comune.
  Colectivul Valahia TV

Comentariile sunt inchise