Cine s-a inscris pe listele parlamentarelor la PNL Giurgiu

PNLNume grele (dintre liberali, evident) pe listele de parlamentari pentru PNL Giurgiu… Atata doar ca nimeni nu este sigur ca acestea vor si ramane “batute in cuie” dupa ce vor fi transmise la PNL central.
In cadrul unei conferinte de presa desfasurata la sediul PNL pe persoana fizica (langa liceul Ion Maiorescu), presedintele liberalilor giurgiuveni, Gheorghe Stefan a dezvaluit numele celor care si-au anuntat intentia de a candida la parlamentarele din aceasta toamna.
“Pana in acest moment si-au depus cereri cu intentia de a candida, urmatorii colegi:
– Marian Maroiu;
– Cosmin Marciu;
– Gheorghe Stefan;
– Norut Stanisteanu;
– Cristian Olaru (membru PNL de 3 ani);
– Viorel Iosif (primarul comunei Sabareni);
– Dan Vlaicu (strategul campaniei lui Nicolae Florian – N.R);
– Dumitru Beianu (pentru Senatul Romaniei)“.
Intrebat de jurnalisti daca se va tine cont si la aceste alegeri de criteriile de integritate, Gheorghe Stefan a raspuns afirmativ. De unde se naste intrebarea legitima ce cauta cel putin unul dintre personajele de mai sus in aceasta lista… Raspunsul il vor da alegatorii, care sunt mai inteligenti decat isi inchipuie politicienii.
N.R. Pana la ora 18:00 doar acestea erau numele inscrise pentru cele patru functii de deputat si doua de senator (plus trei rezerve). Dupa ora 18:00 la sediul PNL era convocata o sedinta in cadrul careia sa se stabileasca lista completa care sa fie trimisa in Capitala, urmand ca liderii PNL de la centru sa faca… finalul jocurilor.
P.S. Noul intrat in PNL Giurgiu, deputatul Ioan Viorel Teodorescu a declarat ca nu se va inscrie in cursa pentru alegerile parlamentare 2016.