Cine sunt consilierii care au votat impotriva giurgiuvenilor – galerie foto

cl xIn sedinta consiliului local din 9 martie, consilierii municipali PNL, ALDE si UNPR (prin fuziunea UNPR si PPDD) au votat impotriva unor proiecte care vizau realizarea unor parcari in cateva zone de blocuri, realizarea de locuri de joaca in curtile gradinitelor din municipiu si realizarea unor locuri de recreere cu terenuri de sport in alte zone ale orasului.
Iata cum arata aceasta adevarata lista a rusinii:cl x bun
PNL Mirela Ciulacu, Elena Dinu, Gheorghe Spoiala, Liviu Popazu si Marian Maroiu;badea gadea
ALDE Gheorghe Gadea si Ionut Badea;
UNPR (prin fuziune cu PPDD): Florian Velicu, Marius Stanciu, George Ciobanu si Liliana Truica;stanciuvelicu parlea
Consilier (inca) independent – Parlea Victor.
Desi in luna ianuarie aceeasi consilieri au votat lista investitiilor pentru aceste 15 proiecte, „monstruoasa coalitie“ s-a repliat si exclusiv din motive electorale au votat impotriva realizarii acestor proiecte. Motivul aparent, gasit la repezeala de unii consilieri (si spus cu jumatate de gura in plenul sedintei) a fost acela ca nu ar fi avut timp sa studieze proiectele, din cauza unor defectiuni ale tabletelor cu care au fost dotati in CL.
Desi pareau satisfacuti de isprava lor cu puternice tente electorale, niciunul nu a recunoscut ca au fost doar marionetele sefilor lor pe linie politica si ca din dorinta de a se regasi din nou pe niste ipotetice liste de consilieri municipali sau judeteni au votat impotriva celor care i-au adus sa le reprezinte interesele.

2 comentarii

  1. Așa e, domnule Olah. Si eu am observat ca lipsesc din poze. Dar nu ma surprinde, fiindcă n-am avut loc in fotografiile din Opinia, nici când era „de bine”. Probabil ca dl Diaconescu are un aparat foto mic si nu încape toată lumea in cadru. Dar, după alegerile astea, sigur o sa-si poată cumpara unul mai mare. Nu vedeți ca a început in forța? Si prestează bine…
    Cat despre articol, zici ca e un comunicat „kaghebisto-comunist” din anii ’50, când se demascau dușmanii poporului. Auzi, LISTA RUȘINII… Parca te ia cu fiori pe șira spinării, așteptând sa-ți bată Securitatea la usa! Dar, fiindcă nu mi-a pus si poza, poate scap…

Comentariile sunt inchise