Cine va avea interdictie de racordare la gaze si apa, timp de 8 ani?

Locuitorii din zona Ramadan care nu se vor racorda la gaze sau apa, nu vor mai putea face acest lucru timp de 8 ani, din momentul in care lucrarile de asfaltare vor fi finalizate.
In cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului, Nicolae Barbu a facut un apel care cetatenii din aceasta zona, sa faca un efort si sa se branseze la utilitati, inainte ca asfaltul sa fie turnat pe strazile pe care locuiesc.
“Un aspect important pentru cetățenii care locuiesc pe străzile ce vor fi asfaltate, este legat de branșamentele la utilități. Cei care nu și-au făcut branșamentele la gaz sau alte utilități trebuie să și le facă înainte de turnarea asfaltului, altfel riscă să nu mai poată face branșamente timp de opt ani, cât este durata de viață a asfaltului. In perioada imediat urmatoare, atat WIROM cat si APA SERVICE vor finaliza lucrarile de extindere a aductiunilor principale de gaze sau apa pana la ultimele case din aceasta zona.
Cetatenilor nu le ramane decat sa isi traga bransamentele pana la poarta, pentru ca timp de 8 ani de la finalizarea lucrarilor, nu se mai poate face nimic, nu se va mai elibera niciun aviz de bransare, daca aceasta lucrare necesita spargerea asfaltului”, a precizat Nicolae Barbu.

3 comentarii

  1. Domnule Nicolae Barbu,sunt un cetățean al municipiului Giurgiu,locuiesc pe strada Pictor Andreescu,va rog spuneti-mi când se baga gaze pe strada noastră.

  2. Dom Jim,in loc sa fiti atat de neutru prezentand doar realizarile in limita dorintei realizatorilor,ar trebui sa fiti un adevarat jurnalist de investigatii si sa ne prezentati conditiile contractului de concesiune a distributiei de gaze naturale catre WIROM (acest stat in stat).
    Mie mi se pare ca e dreptul oricui sa se branseze oricand la reteaua de gaze naturale.
    Ca WIROM o face dificila e una,asa e cu strainii dar sa mai spunem ca si noi introducem interdictie pentru 8 ani(pentru ca…putem) e alta.

Comentariile sunt inchise