Circ (fara paine) in Consiliul Judetean Giurgiu

Doar patru minute ar fi durat sedinta de indata a CJ Giurgiu din 7 decembrie, daca nu ar fi intervenit consilierul liberal, Nicusor Iacob.
N-ar fi fost niciun bai daca Nicusor Iacob ar fi intrebat doar, care-I spilul cu intarzierea salariilor si contributiilor angajatilor de la DGASPC. Ar fi primit “esplicatii” si gata.
Numai ca, dornic sa recupereze dupa exilul fortat, Nicusor Iacob… a fortat nota si l-a apostrofat pe Marian Mina, presedintele CJ.
“Prost manager” si “demisia” au fost cele doua exprimari care l-au scos din sarite pe presedintele CJ.
“Nu e o rusine sa te nasti prost. Rusinos e sa mori prost!” a fost raspunsul lui Mina.
Iacob nu s-a lasat, desi i-a fost explicat motivul intarzierilor salariilor de catre mai multi specialist din CJ. Omul era setat pe demisia lui Mina si pana la finalul sedintei nu a reusit nimeni sa-l aduca la setarile… din fabrica.
Marian Mina a ramas si el setat pe… prosti, si asa s-au scurs 28 de minute din timpul pretios al celor care au asistat la sedinta de indata. Dar cel putin s-au distrat…
Au mai simtit nevoia sa intervina cativa consilieri… Cei de la PSD au incercat sa-l treaca pe sistemul “manual” pe Iacob, dar degeaba. Culmea este ca cei de la PNL, colegii lui Iacob, au dat “ignore” interventiei lui Nicusor al lor, punand intrebari pertinente, pe subiect.