Circulatia TIR-urilor spre Vama ocoleste cartierul Rudari

Intr-o singura noapte s-a rezolvat o problema care trena de sapte ani – TIR-urile nu mai circula prin cartierul Rudari!
Presedintele Iohannis spunea la un moment dat, vis a vis de tragedia de la Colectiv: “A trebuit sa moara oameni, ca sa plece Ponta de la Guvern”.
Situatia este similara: a trebuit sa se produca un accident tragic, sa moara o persoana, pentru ca circulatia TIR-urilor sa nu se mai faca prin sectorul de drum care trece prin cartierul Rudari…“Cand a fost revolta locuitorilor din comuna Oinacu, imediat a fost deviata ruta TIR-urilor. La vremea respectiva, chiar in sediul Prefecturii am spus ca nu se poate ca aceasta ruta sa fie prin cartierul Rudari, deoarece infrastructura este facuta pentru 7,5 tone si am propus ca aceasta ruta sa treaca prin fata sediului Politiei Locale (sensul de intrare) si pe langa fostul sediu al Politiei de Frontiera (sensul de iesire din Vama). Atunci, cei de la Politia de Frontiera nu au agreat sub nicio forma aceasta varianta.
Iata ca dupa 7 ani se poate rezolva in mai putin de 24 de ore aceasta situatie”, a declarat primarul Nicolae Barbu.
In acest moment, circulatia TIR-urilor spre Vama Giurgiu se face prin fata Politiei Locale, iar oficialii de la ADPP Giurgiu, care lucreaza la reabilitarea sensului de iesire din Vama (prin fata fostului sediu al Politiei de Frontiera) au dat asigurari ca din aceasta noapte, TIR-urile vor putea circula si pe acest sens.

Un comentariu

  1. Domnul primar putea sa dea drumul la circulatie pe la vechea vama de la data interdictiei circulatiei prin Oinacu.
    Au fost in audienta pentru aceasta cetateni.
    De ce n-a facut-o ?
    Autorul ce crede?

Comentariile sunt inchise