Clanul „Butoane” – sex, droguri &… manele

Clanul "Butoane" - sex, droguri &... manele in adminiatratia publica locala
Clanul "Butoane" - sex, droguri &... manele in adminiatratia publica locala

Fiul sefului clanului „Butoane”, Dan Grecu, a fost trimis în judecata, de procurorii DIICOT, împreuna cu alte doua persoane, pentru proxenetism.
„Pestii” au sechestrat doua fete virgine de 14 si 15 ani, le-au drogat pâna la dependenta, le-au violat, apoi le-au obligat sa se prostitueze. Le vindeau pentru 50-70 lei, dar le plateau in… droguri.
Aceste informatii apar în rechizitorul întocmit de procurori în dosarul de proxenetism al clanului. Dan Grecu gasea clienti pentru minore printre cunoscutii sai si stabilea sumele pe care acestia le plateau pentru raporturile sexuale.
Una dintre minore a fost racolata de o colega de liceu, violata de proxeneti si obligata apoi sa facă sex pe bani cu clienti alesi de grupare. Fetele erau drogate pâna deveneau dependente.
Fetele erau obligate sa întretina relatii sexuale cu trei-patru barbati în acelasi timp, se mai noteaza în Rechizitoriul de trimitere în judecata a lui Dan Grecu si complicilor sai, în prezent arestati preventiv, dupa o descindere a DIICOT. Procurorii au disjuns cercetarile si în privinta „clientilor”, acuzati de întretinere de relatii sexuale cu minore.
O martora a carei identitate este protejata de anchetatorii DIICOT a relatat ca minora virgina a fost drogata atunci când a fost adusa, pentru prima data, în locuinta folosita pe post de bordel, ea fiind apoi violata de cei trei proxeneti. In urma interceptarii telefoanelor, procurorii au identificat zeci de clienti care au platit pentru o partida de sex. Banii erau încasati de proxeneti.
Este interesant de aflat care sunt „personajele” care au apelat la „serviciile” proxenetilor din clanul Butoane. Se cunoaste foarte bine faptul ca membri clanului Butoane au avut relatii cu personaje politice bine plasate la nivel local. Si nu num,ai din domeniul politic, ci si din administratia publica locala, atat din Giurgiu cat si din localitatile invecinate – Izvoarele, Putineiu, etc.