Clasa politica, in pericol! Electorii au facut uz de cartonasul rosu!

Poporul a votat la referendum! Asa cum a fost „educat” de clasa politica timp de 29 de ani. A fost momentul lor, al cetatenilor de rand sa isi arate “respectul” si increderea in politicienii si reprezentantii clerului, care de-a lungul a trei decenii s-au imbuibat. Ciosvartele aruncate plebei s-au intors astazi in obrazul politicii.
Pentru lehamitea si indiferenta de astazi a oamenilor (la un referendum absolut necesar) nu trebuie cautati vinovatii nici pe retelele de socializare, nici pe slaba mediatizare si informare, nici pe cei trei milioane de semnatari de la Coalitia pentru familie… Vinovatii sunt la Palatul Victoria, in Palatul Cotroceni, in Parlamentul Romaniei, in sediile partidelor politice sau in Dealul Mitropoliei. Imbuibatii care toata viata au trait din salarii de bugetari si care se lafaie in limuzine de sute de mii de euro au, de astazi incolo, toate motivele sa isi faca un minim proces de constiinta (cat au furat, cat au mintit, cat au preacurvit si cat au luat in desert numele Celui de Sus). Un referendum al lor, pentru definirea starii in care au adus tara…
Jemanfisismului lor li s-a raspuns azi cu jemanfisism. Sfidarii lor li s-a raspuns cu sfidare. Mamaliga romaneasca a inceput sa fiarba.
Este un avertisment dur, un cartonas rosu pe care cetatenii Romaniei l-au dat in acest weekend. De aici incolo, nimic nu va mai fi la fel.
Ion Diaconescu