Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu susține excelența în educație – cinci burse pentru liceeni din municipiu

Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu a organizat pe 22 februarie 2019, la Restaurantul Perla – Salon D’Alexia, BALUL PRIMĂVERII.
Scopul acestui eveniment caritabil a fost acela de a colecta fondurile necesare pentru susținerea Programului Bursier Inner Wheel.
Din fondurile colectate cu ocazia acestui eveniment, Clubul va acorda cinci burse de excelență unui număr de cinci elevi din Giurgiu, care vor urma cursurile clasei a XII-a în anul școlar 2019 – 2020. Suma destinată desfășurării acestui program este în acest an de 25.000 lei.
„Evenimentul s-a dovedit a fi, dincolo de partea caritabilă, și o petrecere reușită, grație talentatului tenor Alin Stoica și sopranei Mădălina Stephanie Radu, cărora Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu le mulțumește pentru această seară în care cu toții am simțit că „OPERA” a fost la Giurgiu! Mulțumim, de asemenea, formației Euroton Band și saxofonistului Viorel Răducu pentru susținerea muzicală a evenimentului.
Cele mai alese mulțumiri se îndreaptă către toți cei prezenți, membri ai clubului și invitați, celor care, prin generozitatea lor, fac posibilă de fiecare dată, realizarea proiectelor noastre anuale”, a declarat Maria GHITA, presedinte Inner Wheel Danubius Giurgiu 2018/2019.

Un comentariu

  1. A fost o deosebită onoare să particip la acest eveniment organizat de Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu, care a avut ca scop colectarea fondurilor necesare pentru susținerea Programului Bursier Inner Wheel. Felicitări tuturor participanților, care, prin generozitatea lor, au contribuit cu succes la realizarea acestui proiect!

Comentariile sunt inchise