Consilierul judetean Velicu a declarat razboi “fituicilor electronice”

velicuEl insusi o “fituica” ajunsa in functii si demnitati strict pe criterii politice, “pe spinarea” unor membri de partid sau simpatizanti alegatori, fara sa se poata lauda cu vreo realizare in municipiu si judet (in afara de ridicarea manutei la vot – asa cum i-a dictat interesul de partid (e)), consilierul judetean Florin Velicu a declarat razboi “fituicilor electronice” care nu ii publica poza in prime time sau care nu lauda interventiile lui sau inexistenta activitate…
In sedinta ordinara a CJ de miercuri, 22 noiembrie, consilierul judetean, foarte vocal (probabil ca a profitat de faptul ca nu a avut cine sa-l puna la punct) si-a varsat veninul pe presa, spunand, citam:
“(…) si aicea (sic – N.R.) am punctat pentru ca au aparut tot felul de situatii neplacute in aceste fituici electronice, care arata de fiecare data asa cum unul sau altul este dispus sa fie aratat adevarul. Nu este in regula. Haideti sa fim realisti si sa privim lucrurile asa cum sunt”.
Nefericita declaratie a… preafericitului consilier (cu mila Alegatorului) vine in contextul in care acesta a explicat motivul pentru care grupul consilierilor PNL nu voteaza suplimentarea ordinei de zi cu patru puncte.
Ne simtim obligati sa ii explicam consilierului ca nu el este cel care face politica editoriala a publicatiilor. Mai mult de atat, daca “domnul” consilier are o aversiune fata de anumite “fituici electronice” ar fi trebuit sa aiba barbatia sa le spuna numele, prenumele, initiala tatalui, a fiului… amin.
Consideram ca declaratia din plenul sedintei CJ a consilierului Florin Velicu este impardonabila si vine ca o declaratie de razboi… cu presa.
N.R. Respectam decizia grupului consilierilor judeteni PNL, care au hotarat sa se abtina la votul punctelor suplimentare, introduse – spun ei – fara sa li se prezinte materialele inainte de sedinta, conform legii, insa nu putem trece cu vederea “iesirea in decor” a consilierului Florin Velicu.