Constantin Carapanceanu, dezlantuit impotriva senatorului Badalau

Intr-o declaratie facuta in exclusivitate pentru “Opinia giurgiuveanului”, primarul comunei Ghimpati, Constantin Carapanceanu s-a dezlantuit impotriva senatorului Niculae Badalau.
Primarul din Ghimpati il acuza pe Niculae Badalau ca ar fi calcat in picioare Statutul PSD si ca alegerea senatorului din Bolintin Vale in functia de presedinte al organizatiei judetene PSD Giurgiu (in 13 septembrie 2018 – N.R.) a fost „un simulacru” si o “autoproclamare” in aceasta functie.
“Domnul Badalau se lauda ca este presedinte peste o organizatie foarte mare, insa el nu are niciun merit… Meritele sunt in totalitate ale lui Liviu Dragnea. Domnul Liviu Dragnea a unit atatia primari prin Ordonanta 55 si tot domnul presedinte Dragnea a dat stabilitate organizatiei prin punerea in practica a Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL).
Daca nu erau cele doua elemente enumerate, Niculae Badalau nu era nimic!
Sa ne spuna Badalau ce au primit primarii de la Consiliul Judetean? Ce sume de bani s-au dat catre primarii? Va spun eu: in afara de cota de la Directia de Finante nu s-a dat nimic, niciun ban pentru a ajuta primariile care au proiecte cu cofinantare, nimic!
Doar la primariile la care si-a urmarit interesele personale Badalau s-au virat bani de la CJ, si credeti-ma, stiu ce spun…
Chiar si primarii care au venit la alegerile din 13 septembrie sunt nemultumiti…”, a declarat Constantin Carapaceanu.
Primarul localitatii Ghimpati a mai declarat ca exista mari nemultumiri in organizatia judeteana a PSD, mai ales pentru faptul ca Niculae Badalau nu a cerut in Biroul Politic Judetean (BPJ), un mandat pentru Comitetul Executiv National al PSD, in care s-a pus pe tapet debarcarea lui Liviu Dragnea.
Badalau face ce stie… Vorbeste in numele organizatiei, desi nu a fost mandatat in BPJ sa faca asta. De doi ani nu a fost convocat BPJ-ul, nu s-a facut nicio consultare.
Daca nu il punea domnul Dragnea pe functia de presedinte executiv sau vicepresedinte la Senat (functii pe care le-a pierdut din cauza duplicitatii – N.R.), visa Badalau la asa ceva vreodata?”, a mai declarat Carapanceanu.