Corpul de Control al M.I. la Prefectura – Nina Crisu… in concediu de odihna

crisuEste pentru a doua oara in ultimele patru luni, cand Corpul de Control al Ministerului de Interne “face popas” la Prefectura Giurgiu.
Surse din Institutia Prefectului ne-au informat ca inspectorii Corpului de Control al M.I. sunt la Prefectura inca de luni, 11 martie si fac controale amanuntite la raportul cantitate/pret al combustibilului consumat de autoturismele institutiei si la avizele de legalitate date in ultimul an de Prefectura.
Chiar si Comisia de control a secretarilor de primarii a fost luata la purecat.
A intrat sub lupa inspectorilor si condica de prezenta, care este confruntata cu pontajul, pentru a verifica daca prefectul Carmen Nina Crisu a fost pontata in perioada cat a fost in excursia din Israel.
Iar in toata aceasta perioada, doamna prefect nu a gasit altceva de facut decat sa isi ia concediu de odihna…
Se pare ca in jurul doamnei Nina Carmen Crisu “se strange latul”, domnia sa nemaiavand “protectie” de la Niculae Badalau (cel putin asa a declarat astazi – 16 martie, Marin Anton).
“Doamna Prefect este cea mai mare ilegalista din judetul Giurgiu. Pentru domnia sa exista pana acum doar o singura lege – legea Badalau. Nu cred ca exista prefect in Romania, care sa incalce Legea ca Nina Carmen Crisu… Acum i-a venit randul sa plateasca toate ilegalitatile si lipsa de respect fata de lege”, a declarat liderul PNL Giurgiu, Marin Anton.

2 comentarii

  1. Sper ca toate slugile lui badalau sa se duca pe apa sambetei,iar inculpatul de la bolintin sa ajunga in hainele potrivite.poate acum e momentul sa se sparga buba psdista de la giurgiu,si sa scapam de acesti lingai.incepand cu mina,crisu,corozel si toti pilosii angajati in consiliul judetean si chiar primarie.

  2. Parca pe facebok ati rasppuns unui comentariu al unui anume Giani nu din Las Fierbinti…ci din bolintin ! Dle Diaconescu ,lasati hemoroizii interni ai lui NAE acolo unde le e locul….in mediul si…..materia…. lor.!! Ii iritati…placut ..cu…picanterii….cu insinuari!!

Comentariile sunt inchise