Cu subiect si predicat: „Marian Maroiu nu este singurul candidat (PNL) pentru Primaria Giurgiu”

Din ciclul: Fereste-ma Doamne de prieteni…
In conferinta de presa de vineri, 30 august, la intrebarea jurnalistilor, daca s-a stabilit candidatul pentru Consiliul Judetean Giurgiu, in situatia in care pare ca Marian Maroiu este candidatul PNL Giurgiu pentru Primarie, consilierul municipal Adrian Anghelescu a tinut sa faca unele precizari:
“As vrea sa ma bag si eu… Sa stiti ca Marian Maroiu nu este singurul, sau nu este persoana sau candidatul oficial desemnat pentru Primarie. Mai sunt si eu, mai e Matei. Iar PNL va face un sondaj de opinie in toamna acestui an sau la inceputul anului viitor, pentru a desemna persoana cu cea mai mare credibilitate, intentie de vot si posibilitate de crestere. Acest sondaj va fi complet independent si, speram noi, sa putem si cu anticipate si fara anticipate sa putem schimba Legea electorala pana la anul, ca alegerile sa se desfasoare in doua tururi de scrutin. Astfel, ne vom orienta, dupa miza alegerilor prezidentiale, asupra unui singur candidat al tuturor formatiunilor de dreapta”, a precizat Anghelescu.
Intrebat de ce, daca nu e candidat sigur al PNL, Marian Maroiu are actiuni prin municipiu, Adrian Anghelescu a raspuns:
“Domnul Maroiu are toata libertatea sa faca ce crede domnia sa pentru a-si asigura primul loc in sondaj. Aceasta presupune si o campanie interna si o campanie externa. Fiecare cum considera ca va castiga acest sondaj.