Cu un rectificativ de 0 – 40, PSD Giurgiu este in faza bataliei pe liste de sustinere

Lucrurile se precipita in PSD Giurgiu. Nu este nici pe departe liniste, asa cum vor sa arate liderii – atat liderul de facto (Marian Mina, de exemplu) cat, mai ales, liderul “spiritual” al pesedistilor giurgiuveni, Niculae Badalau.
Rectificarea bugetara este unul din motivele pentru care majoritatea primarilor au inceput sa prinda glas. ZERO lei este “o suma” care ii nemultumeste profund pe cei aproape 40 de primari aflati in situatia de a primi… praful de pe toba. Aceasta (din ce in ce mai probabila “jumatate a lui cinci”) va duce inevitabil la imposibilitatea de plata a salariilor marite ale angajatilor din primarii, a utilitatilor sau a lucrarilor angajate.Pare ca si lupii tineri au primit “dezlegare” de la Centru sa forteze nota si sa haituiasca garda veche, pana in alegerile care sa desemneze liderul de filiala (Marian Mina este presedinte interimar, la fel ca in alte 12 organizatii din tara). Centrul a dat un prim semnal: revocarea prefectei Nina Crisu (nici pe departe nu a fost vorba de o “retragere” voita, asa cum si-a dat cu stangul in dreptul Niculae Badalau intr-o conferinta de presa).
In acest context, lupii tineri isi vor prefectul lor. Zvoneurii spun ca majoritatea primarilor au semnat o lista de sustinere pentru prefectul sustinut de Razvan Cuc, Alexandru Andrei & co. Ceva adevar trebuie sa fie, pentru ca joi, 23 august, Marian Mina si Niculae Badalau i-au convocat pe primari intr-o sedinta in cadrul careia li s-a frecat ridichea pentru ca au semnat ce le-au pus sub nas lupii tineri. Asa ca s-a venit cu alte doua propuneri (agreate de nasul Badalau), cu alte liste si cu apropouri voalate la PNDL 2 si promisiuni pentru un rectificativ mai mare decat ZERO.
PSD Giurgiu este in faza bataliei pe liste de sustinere.