Cum era să fie… şterpelit un microbuz şcolar din curtea Primăriei!

Intr-o recenta conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a relatat o intamplare demna de un film cu… hotii si vardistii. Edilul sef a povestit ca, de curand, in curtea Primariei “s-a infiintat” primarul din comuna Comana, cu gand (si acte semnate de Inspectoratul Scolar Judetean – ISJ), pentru a lua microbuzul scolar al Seminarului Teologic. Numai ca microbuzul cu pricina nu apartinea Seminarului Teologic, ci Primariei…
“In urma cu putin timp, m-am trezit, ca in curtea Primariei a intrat primarul de la Comana, venit sa ia microbuzul Seminarului Teologic, pentru ca, ne-a spus el, asa a decis Inspectorul Scolar General! Domnul primar mi-a aratat si o hotarare a Consiliului de Administratie (CA) de la ISJ, care a emis aceasta decizie de transferare a microbuzului.
Numai ca microbuzul respectiv nu apartine ISJ, ci apartine Primariei Giurgiu. De aceea, nu inteleg cum se poate ca CA si doamna inspector general scolar sa ia o decizie pentru un bun care nu le apartine! Cel mai probabil, doar de dragul de a da bine in fata sefilor de partid…” a declarat primarul Nicolae Barbu.
Edilul sef a mai declarat ca nu va lasa lucrurile asa, ci va trimite acea hotarare a CA catre ministrul Educatiei… “Sa vada si  doamna ministru si sa ne spuna ce parere are despre aceste decizii ale inspectorului general scolar de la Giurgiu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *