Cum era să fie… şterpelit un microbuz şcolar din curtea Primăriei!

Intr-o recenta conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a relatat o intamplare demna de un film cu… hotii si vardistii. Edilul sef a povestit ca, de curand, in curtea Primariei “s-a infiintat” primarul din comuna Comana, cu gand (si acte semnate de Inspectoratul Scolar Judetean – ISJ), pentru a lua microbuzul scolar al Seminarului Teologic. Numai ca microbuzul cu pricina nu apartinea Seminarului Teologic, ci Primariei…
“In urma cu putin timp, m-am trezit, ca in curtea Primariei a intrat primarul de la Comana, venit sa ia microbuzul Seminarului Teologic, pentru ca, ne-a spus el, asa a decis Inspectorul Scolar General! Domnul primar mi-a aratat si o hotarare a Consiliului de Administratie (CA) de la ISJ, care a emis aceasta decizie de transferare a microbuzului.
Numai ca microbuzul respectiv nu apartine ISJ, ci apartine Primariei Giurgiu. De aceea, nu inteleg cum se poate ca CA si doamna inspector general scolar sa ia o decizie pentru un bun care nu le apartine! Cel mai probabil, doar de dragul de a da bine in fata sefilor de partid…” a declarat primarul Nicolae Barbu.
Edilul sef a mai declarat ca nu va lasa lucrurile asa, ci va trimite acea hotarare a CA catre ministrul Educatiei… “Sa vada si  doamna ministru si sa ne spuna ce parere are despre aceste decizii ale inspectorului general scolar de la Giurgiu”.