Daca pozele ar vorbi – Paradoxul alegerilor locale 2016

C1 okDesi cei de la PNL si ALDE au castigat mai multe locuri decat meritau in Consiliul local municipal si in Consiliul judetean, paradoxul este ca… sunt tristi. Intr-un articol anterior va prezentam imagini de la constituirea Consiliului local, care aratau vadit faptul ca, la aproape o luna dupa alegeri, capii PNL si ALDE Giurgiu nu s-au impacat cu rezultatul dezastruos.
S-a intamplat acelasi lucru si la sedinta de constituire a Consiliului judetean… Daca cei mai tineri au reusit sa schiteze cate un zambet, “brontozaurii” partidelor amintite si-au aratat (pe fete) un fel de autodezamagire, iar rautatea transformata in condescendenta nu a convins. Din contra…
Ce sa mai inteleaga electorul liberal, cand Dumitru Gavrila (un fel de sef de grup al consilierilor PNL – supervizat de Gheorghe Stefan) a spus cu subiect si predicat ca “grupul consilierilor PNL va sustine propunerea PSD pentru functia de vicepresedinte al CJ” (ceea ce s-a demonstrat la vot).
Doar “strategul” Mihnea Boerescu a reusit sa iasa din rand si sa mai fie inca o data penibil, propunandu-l pentru functia de presedinte al CJ pe… Florian Velicu. Toata suflarea din CJ a amutit pentru o clipa, crezand ca Boerescu vrea sa-i faca o farsa colegului sau de… arena de circ. Instantaneu, Gigi Stefan – seful unic de partid al lui Boerescu – i-a aratat cartonasul galben micului Mihnea. Iar Velicu si-a dat seama de ridicolul situatiei si a precizat ca nu accepta propunerea…
Saracutul Boerescu, a uitat ca cel care-i permitea giumbuslucurile penibile – Dumitru Beianu – nu mai e (co)sef de partid si ca aroganta facuta de el in sedinta de constituire a fost prima incercare de “joc de glezne”, urmand ca la a doua “sa ramana fara glezne’. Cel putin asa a declarat transant seful unic – Gigi Stefan intr-o conferinta de presa.
Asadar, iata imaginile de care va vorbeam… Comentariile le puteti face dumneavoastra.c2cx1c3c4c5c7cx