De ce a fost Victor Ponta la Primaria Giurgiu

Evident, sa se intalneasca cu primarul municipiului, Nicolae Barbu, lucru care s-a si intamplat. Ce au discutat cei doi in biroul primarului, vom afla la timpul potrivit.
In conferinta de presa pe care a sustinut-o la sediul PRO Romania, Victor Ponta a fost intrebat despre… scopul vizitei la Primarie. Iata raspunsul acestuia:
“Peste tot pe unde merg prin tara, nu mi s-a intamplat sa ma refuze vreun primar de municipiu resedinta de judet, fie ca primarul respectiv e de la PSD sau de la PNL.
Faptul ca atunci cand vin in Giurgiu ma vad si cu primarul municipiului resedinta de judet este un lucru de normalitate…
In primul rand ca l-am ajutat in campania electorala din 2016.
In al doilea rand pentru ca are multe proiecte europene si e foarte bine ca le are. Si aici, Corina Cretu este importanta pentru ca sunt aceste proiecte.
In al treilea rand, pentru ca asa este de bun simt. Daca ma vad cu Bolojan de la Oradea, care este liberal, cum sa nu ma primeasca un social democrat”, a declarat Ponta.
Intrebat daca se asteapta ca primarul Barbu sa treaca cu arme si bagaje la PRO Romania, fostul premier “a aruncat pisica” in ograda primarului de Giurgiu:
“Ce va face mai departe domnul primar Nicolae Barbu, o sa va spuna el, nu eu”.
In ce priveste un pronostic la Giurgiu pentru rezultatele la aceste alegeri ale partidului pe care il conduce, Victor Ponta a oftat…
“Aici e judetul lui Badalau, este greu…“