Declaratie soc! Solutia propusa de Badalau pentru localele din 2020: Nicolae Barbu la municipiu si Marian Mina la judet

Desi pe retelele de socializare si in publicatiile (declarate) de partid, primarul Nicolae Barbu este tocat marunt cu declaratii belicoase si vorbe grele, la conferinta de presa din 12 iulie, presedintele PSD Giurgiu, ministrul Niculae Badalau a venit cu o declaratie soc: si-l doreste pe Nicolae Barbu candidat la municipiu si pe Marian Mina la Consiliul Judetean.
Ministrul Badalau a mai precizat ca in luna august va avea si rezultatele unui sondaj, o cercetare sociologica, dupa ale carei rezultate se vor stabili candidatii pentru alegerile locale din 2020.
“Am avut discutii si cu domnul primar (Nicolae Barbu – N.R.), eu sper sa candideze in continuare… Pe fiecare localitate incercam sa gasim solutia cea mai potrivita.
Presedintele Consiliului Judetean va fi ales uninominal, asadar, in acest moment sansele cele mai mari le are PSD, pentru a obtine din nou presedintia CJ. De altfel, ne dorim nu numai presedintele CJ, ci si o majoritate comfortabila in Consiliul Judetean. Din punctul meu de vedere, presedintele CJ si actualii consilieri ai PSD si-au facut datoria si asta se vede in numarul de investitii din judet.
La sfarsitul lunii august vom avea o cercetare sociologica si vom vedea unde stam vis a vis de candidati, atat pe municipiu cat si pe orasele din judet”, a declarat Niculae Badalau.