Declaratie surprinzatoare a presedintelui executiv al PSD

N.B.Pe principiul “eu te-am facut, eu te omor”, PSD-ul este pe cale, nu numai sa remanieze cativa ministri neperformanti, ci sa schimbe si premierul si sa tranteasca propriul Guvern. Motivul este unul cat se poate de clar: intarzieri la Programul de Guvernare, care duc, inevitabil „la nerespectarea promisiunilor electorale ale liderilor PSD…”.
Senatorul Niculae Badalau, presedinte executiv al PSD a facut o declaratie surprinzatoare in conferinta de presa de la sediul social-democratilor giurgiuveni, spunand ca “guvernul este al partidului si acesta (partidul – N.R.) poate schimba ministrii chiar si o data la sase luni”
“Dumneavoastra (electorii – N.R.) trebuie sa ne judecati la programul de guvernare, insa ceea ce vrem noi să facem în interiorul partidului, guvernul, nu este al dumneavoastra, este al partidului, pentru ca noi l-am propus, asa ca nu ne judecati ce vrem sa facem. E obligatia noastra ( a PSD – N.R.) atunci cand lucrurile nu functioneaza sa ne intarim. De ce nu luati in calcul ca poate noi vrem sa hotaram sa schimbam ministrii o data la sase luni. Asa vrem noi. Ca partid am obligatia sa imi respect promisiunile electorale nu sa pun un director si sa intreb opinia publica. Administratia in interiorul partidului, pe zona asta o stabilesc eu ca partid, cu forurile mele. Astea sunt regulile democratiei… Dumneavoastra dati un vot politic unui partid si e normal sa administreze tara prin masurile lui”, a declarat Niculae Badalau.