Deputatii Razvan Cuc și Andrei Alexandru au intrat in programul… uși deschise

Aparentele (cel putin) ne releva un lucru clar: intre senatorul Niculae Badalau (proaspat presedinte al organizatiai PSD Giurgiu) si deputatii Razvan Cuc si Andrei Alexandru nu mai exista cale de dialog. Si nici de impacare, chiar daca in politica este ca in dragoste – sa nu zici niciodata, niciodata.
Se pare ca cei doi deputati nu vor sa mai inghita in fiecare dimineata, pe burta goala, broasca raioasa a politicii giurgiuvene.
Daca nu se va gasi o cale de compromis in PSD, pentru cei doi deputati (si suntem convinsi ca si pentru cei trei primari – singurii oponenti (pe fata) ai lui Badalau) a inceput derularea programului “Uși deschise”.
Intr-o recenta conferinta de presa, Marin Anton, presedintele PNL Giurgiu a declarat:
“Daca deputatii Razvan Cuc si Alexandru Andrei ar veni spre PNL, nu as avea nicio reactie impotriva… Sunt parlamentari, ar fi un castig pentru PNL…”.
La randul sau, deputatul Toma Petcu, presedintele ALDE Giurgiu a declarat ca are usile deschise pentru cei doi colegi ai sai, insa exista o problema: protocolul din Coalitie nu permite astfel de… transferuri.
Am o relatie foarte buna cu Andrei Alexandru si Razvan Cuc. Nu pot sa nu ma intalnesc si sa stau de vorba cu ei, desi pe anumite filiere mi s-a transmis ca mi se interzice acest lucru… Este aberant, asa ca ma voi intalni atat cu ei cat si cu primarul Barbu sau primarii Carapanceanu sau Mihai Dobre.
Noi, ALDE, avem usile deschise , insa protocolul cu PSD nu ne permite, esi este delicat pentru Coalitie sa piarda doi parlamentari. Le-as deschide usila partidului nostru celor doi prieteni (Razvan Cuc si Andrei Alexandru – N.R.), dar dupa o discutie prealabila cu Niculae Badalau“ a declarat Toma Petcu.

2 comentarii

Comentariile sunt inchise