Deputatul Razvan Cuc, atac dur la adresa presedintelui PSD Giurgiu, Niculae Badalau


– Niculae Bădălău este acuzat că “a favorizat” plecarea din PSD a deputatului Alexandru Andrei
Reactii neasteptate dupa demisia deputatului Alexandru Andrei din PSD si anuntul acestuia ca va activa ca deputat neafiliat.
Presedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau spune, intr-o postare pe contul sau de facebook ca de fapt Alexandru Andrei ar fi plecat din oarece interese personale si de grup, citand ironic din postarea deputatului demisionar. Mai mult, publicatiile PSD-ului se intreaba de ce nu deputatul A. Andrei nu si-a dat demisia in scris, cu numar la registratura si dosar cu sina fix la sediul partidului…
Deputatul PSD, Razvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, pus la zid de nenumarate ori de Niculae Badalau si de cateva publicatii apropiate de acesta, sustine intr-o declaratie pentru www.stiripesurse.ro ca vinovat pentru demisia lui Alexandru Andrei este Niculae Badalau… (https://www.stiripesurse.ro/bubuie-nervii-in-organiza-ia-psd-giurgiu-niculae-badalau-acuzat-ca-a-favorizat-plecarea-unui-deputat-psd_1325350.html)
”Constat cu mâhnire că ministrul Niculae Bădălau a ratat un moment prielnic în care putea să tacă şi totuşi nu a făcut-o, după plecarea din PSD a colegului şi prietenului meu, deputatul Andrei Alexandru!
Consider că reactia acidă a preşedintelui PSD Giurgiu este, cu atât mai deplasată cu cât o mare parte din vina plecării unui coleg atât de important, precum deputatul Andrei Alexandru, i se datorează, în mod evident.
Culmea ipocriziei este că Niculae Bădălău este cel care vorbeşte de dezertări, când el însuşi dacă îmi amintesc bine, la un moment dat a fost “liderul” unor așa zise mișcări in PSD, într-un moment în care unitatea PSD ar fi trebuit sa fie o prioritate politică şi o strategie esențială unei guvernări eficiente.
Cred cu tărie că suntem datori electoratului giurgiuvean, care ne-a trimis în Parlament, dar aceeaşi oameni care ne-au învestit cu încrederea lor trebuie să ştie situația reală. Regret plecarea din PSD a deputatului de Giurgiu, Andrei Alexandru şi sunt sigur că decizia sa nu a fost deloc „una dominată de interese personale şi de grup, în detrimentul celor ale alegatorilor”, caracteristici care sunt mai degrabă specifice altor persoane care așa și-au construit cariera politica!”, arată Răzvan Cuc.