Deputatul Razvan Cuc – atac dur la senatorul Niculae Badalau

Daca cineva si-a inchipuit ca dupa Conferinta Judeteana, in PSD Giurgiu s-au asezat lucrurile, avem dovada ca nu este asa…
Senatorul Niculae Badalau a castigat alegerile si, spun surse din proximitatea domniei sale, a plecat intr-o binemeritata vacanta.
De acolo, de pe plajele din Grecia, senatorul giurgiuvean s-a raliat (pe facebook) “declarației comune a colegilor mei” care, scrie senatorul, este “un demers întru totul democratic, menit să salveze partidul într-un moment dificil”.
La o zi dupa postarea senatorului giurgiuvean, Razvan Cuc ii da o replica acida, un fel de KO tehnic, daca luam in calcul faptul ca deputatul Cuc vorbeste (scrie, in acest caz) despre chestiuni din interior, pe care cu siguranta le-a vazut, le-a auzit si a simtit greutatea acestora…
Iata postarea deputatului Razvan Cuc:

„Caragiale s-ar fi simțit mai ceva că peștele în apă în aceste zile, în peisajul politic de la noi, de un ridicol inimaginabil… Aici unde dușmanii politici își zâmbesc și par prieteni și unde oamenii fără caracter se erijează în maeștrii moralității, verticalității și revoluționarii PSD-ului.
Culmea este că despre un “ilustru politician”, proaspăt instalat în funcția de președinte la PSD Giurgiu se pot spune atât de multe, mai puțin că are caracter.
Liviu Dragnea l-a girat în momente cheie pentru că mai apoi, același senator, cu agendă proprie și cu planuri de mărire fără seamăn, să îi plănuiească lovitura de grație, supărat fiind că nu a pus mâna pe Curtea de Conturi la care visa atât de mult.
Știu că în politică nu poate fi vorba despre sentimente, sau de resentimente, dar cu siguranță este despre “oameni“ și verticalitate.
Senatorul în cauza, cu grave probleme de imagine, este cel mai vocal PSD-ist când vine vorba de vulnerabilitățile liderului Liviu Dragnea, deși chiar el a avut câteva dosare de care se pare că a scăpat,culmea, închise peste noapte.
Să nu uităm ca noul-vechiul președinte PSD Giurgiu este, cu siguranță, singurul mare PSD-ist care a putut jigni iremediabil diaspora.
Eu știu și am trăit pe pielea mea cuvintele lui Nicolae Iorga, cel care spunea că „sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță!”, dar nu pot accepta ipocrizia ridicată la rang de artă politică!
Sunt de acord că e nevoie de o analiză la sânge și de curățenie în politică, dar dacă ea se va face atunci ar trebui să fie aplicată echidistant pentru toți și apoi să avem pretenția de-a vorbi despre pașii de urmat în PSD”.