Desi s-a anuntat ca groapa ecologica de gunoi va fi functionala de astazi, la fata locului e… liniste si pace

g1In ultima conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Giurgiu de catre presedintele CJ Marian Mina si senatorul Niculae Badalau, seful Consiliului Judetean a transmis catre presa o veste asteptata de edilii din judet: groapa ecologica de gunoi de la Fratesti va deveni functionala… Iata declaratia asa cum a fost facuta de presedintele CJ:
“Incepand cu data de 16, groapa de gunoi este functionala. Iese autorizatia de mediu si este valabila incepand cu data de 17 si se poate duce gunoiul acolo…”.
Sigur ca nu am aflat care… 16 sau 17… pentru ca pe 17 august la groapa de gunoi nu misca nimeni si nimic. In afara de cinci/sase persoane care se invarteau dupa umbra si de doua autoturisme cu numar de Ilfov, sau de unduirea balariilor din jurul locatei, nimic!g2Intrebat daca zilele acestea groapa va deveni functionala, unul dintre cei de acolo s-a uitat mirat si a raspuns hatru: “Haidi, bre, matale glumesti? N-are cum in cateva zile… Nici nu pot sa spun in cat timp va fi gata…”.
In schimb ne-a spus ca nu avem voie sa filmam sau sa facem fotografii din interior, ci de pe pardalnicul DN5B, drumul national supranumit “spaima bucselor”…

N.R. Fotografiile care insotesc materialul sunt executate in data de 17.08.2017. ora 12:27.g3g4