Destainuirea anului: tatal lui Floricel, mai intransigent decat Badalau?

destainuirea-anuluiDestainuirea deputatului Nicolae Florian a fost facuta la prima conferinta de presa dupa a doua descalecare a lui Floricel in PSD. Deputatul care a ratacit calea politichiei timp de un an de zile si care s-a infruptat din doctrina liberala cu gustul amar al infrangerii la locale, s-a apropiat pana la identificare in declaratii cu… replica personajul Bastos din filmul Columna… “In nemernicia mea, ca un caine turbat am muscat mana care m-a crescut si care m-a hranit…”, spunea personajul amintit ((https://www.youtube.com/watch?v=EuztbN1HjTA)
Nicolae Florian, izolat intr-un colt al mesei din sala de conferinte a PSD Giurgiu a avut o replica oarecum asemanatoare, dar nu mai putin monumentala, pastrand proportiile personajului si ale… actorului politic:
“Am gresit, am recunoscut asta si am fost inteles de colegii din PSD si de primarul Nicolae Barbu. Am fost impresionat de caldura cu care m-au primit inapoi… Am avut, înainte de alegeri, impresia că oraşul vrea schimbarea actualului primar, m-am înşelat. Acum, am promis că voi rămâne la masa social-democraţilor şi că îmi voi aduce aportul la toate proiectele municipiului şi ale judeţului. Am venit sa muncesc, nu sa cer vreo functie…
Chiar vorbeam cu parintii mei aseara si tata imi spunea: eu, dacă eram presedintele PSD Giurgiu, nu te mai primeam inapoi!”.
Deducem din aceasta destainuire, ca tatal deputatului Nicolae Florian este mai intransigent si mai categoric decat Nicolae Badalau. Care a declarat in mai multe randuri, in conferinte de presa, ca Floricel nu mai are ce cauta in PSD, dupa plecarea neasteptata la PNL. Doar mai pesedist decat presedintele PSD Giurgiu, nu poate fi tatal lui Floricel…psg-grup

4 comentarii

  1. Ingrată misiune: l-ai pupat, după care i-ai dat-o sus şi jos şi, în final, să fii nevoit să te (re)înveţi cu pupături pe unde ai scuipat. Nu numai politică e curvă ci şi jurnalismul de raia turcească…

  2. In fotografia prezenta puteti vizualiza apoteoza umilintei,decadentei,decaderii si degradarii unui exponat politic(de muzeu)-Nicolae Florian !!! Nu exista jignire mai profunda pe acest pamant, ca parintelui sa i fie rusine cu copilul sau !!

    1. Ioana, „exponentul de muzeu” este Giurgiuveanul consacrat care a sărit in ajutorul tuturor semenilor, unii ca tine nu înțeleg mesajul, TATĂL acestui super Giurgiuvean este un om cu o mare valoare in județ.

      Vreau ca si voi acești GR sa fiți măcar pe jumătate.

      Cu drag, să ne trăiască Floricel si toată familia acestuia!

Comentariile sunt inchise