Devine judetul ma atractiv sau s-a intrat in campanie electorala?

Saptamana “plina” in perioada 15 – 21 aprilie. Judetul Giurgiu a devenit brusc mai atractiv pentru politicieni, care si-au anuntat vizitele in diferite locatii.
Luni, 15 aprilie, incepand cu ora 16:00, Ministrul Dezvoltarii, Vasile Daniel Suciu, va efectua o vizita in localitatea Adunatii Copaceni, vizita in care va inspecta stadiul lucrarilor de asfaltare effectuate pe programul PNDL 2.
Marti, 15 aprilie, la sediul Primariei din Ghimpati sosesc reprezentantii ADR Sud Muntenia, pentru semnarea unui contract de finantare pe POR, pentru constructia unei scoli in localitate.
Vineri, 19 aprilie, incepand cu ora 10:00, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, face o vizita la Spitalul Judetean Giurgiu, care se va finalize cu o conferinta de presa (ora 13:00).
Tot Vineri, ALDE Giurgiu il are ca invitat in municipiul Giurgiu – in prima parte a zilei – pe presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu. Programul vizitei include, pe langa vizitarea a doua unitati de productie din municipiu, si doua intalniri: una cu organizatia de pensionari ALDE si alta, la Ateneu, cu simpatizantii si membrii ALDE.
Dupa amiaza, Calin Popescu Tariceanu va participa, in comuna Roata de Jos, la o intalnire cu activistii ALDE din nordul judetului, la care sunt asteptati peste 1.000 de participanti.
Penelistii au luat judetul la pas si, zilnic, “personalitatea” numarul unu – Dan Motreanu – incearca sa isi mareasca sansele de reusita la europarlamentare… cu discursuri motivational-electorale…
USR, PMP, etc, nu isi fac simtita prezenta – inca – in judet, fiind, cel mai probabil, inca la incalzire…