Dezinsectie… fara public

Dupa miile de acuzatii de pe facebook – ca cineva baga insecticidul in buzunar sa se imbogateasca din vanzarea la coltul blocului, ca la prima dezinsectie s-a stropit cu apa plata, ca nu s-au folosit insecticide ci ingrasamant pentru tantari – municipalitatea a lansat o invitatie catre toti “Toma necredinciosii” sa asiste la pregatirea substantei cu care avionul inchiriat va “defila” peste oras.
Sambata dimineata, la ora 05:00, pe pista de la Malul Rosu nu erau decat pilotul si mecanicul avionului, angajatii GSL si cativa jurnalisti fara somn. Bine ca s-a filmat tot procesut tehnologic, filmare care a fost postata pe facebook si din care reiese fara tagada ca nimeni nu a fugit cu insecticidul (SOLFAC Trio EC200) avizat in Romania ca produs biocid…Avionul a facut cinci ture deasupra orasului, acoperind o arie de peste 1.000 de hectare, urmand ca duminica, 8 iulie sa mai treaca de cateva ori sis a acopere restrul ariei – inca circa 500 de hectare.
Cert este ca se va trece la dezinsectie cu substante larvicide si pe luciul de apa de pe raza municipiului Giurgiu (aproximativ 10 hectare), urmand apoi inca o dezinsectie terestra.
Ramane de vazut care va fi eficacitatea acestei noi runde de dezinsectie.

Un comentariu

  1. Dacă a folosit 1 litru de solfac la 150 de litri de apă FELICITĂRI ar trebui să dea randament dacă nu au ars gazul degeaba!!!!!

Comentariile sunt inchise