DEZVALUIRI: Marian Mina: “Lui Anton i-a intrat parul in ochi si vede balastiere care nu exista”

Marian Mina“Marin Anton a devenit un fel de mama Omida vis a vis de numirile ministrilor si a sefilor de la deconcentrate. Vede balastiere care nu exista… Cred ca i-a intrat parul in ochi. Locul lui este la emisiunile de can-can de la Antena 3 de la Capatos”, a declarat presedintele interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina in cadrul unei conferinte de presa.
Conferinta de presa a avut loc astazi (19.10.2017) la sediul PSD Giurgiu si i-a avut protagonisti, pe langa Marian Mina si pe deputatul Elena Dinu – purtator de cuvant al PSD Giurgiu si pe Codrin Stefanescu – secretar general adjunct al PSD.
Revenind la declaratiile domnului Marian Mina, acesta a raspuns (in sfarsit) acuzatiilor lui Marin Anton, adresandu-i acestuia din urma mai multe intrebari…
“Spre deosebire de cei de la PNL, noi nu facem can-can ca la conferintele lui Marin Anton… Am vazut la ultima conferinta de presa doi incompatibili care improasca cu noroi toata munca noastra… De aceea am cateva intrebari pentru domnul Marin Anton:
– Are ceva sa ne spuna el si doamna director Velican din perioada 2012 – 2016 despre returnarile de TVA. Ma refer la firmele agricole, care erau nevoite sa solicite de doua sau trei ori returnarile de TVA. Daca isi mai aduce aminte de IAS Mihailesti?
– Daca stie de vreo factura de la V&V Trading de consultanta juridica… Sunt curios de ce avea omul ala nevoie de consultanta juridica ca sa scrie o cerere de returnare de TVA?
– Poate ne explica cum a operat SC Maria Group in Port, cand era domnul Anton ministru secretar de stat la Transporturi.
– Mai este o factura de la SC Rom Serv SRL de 150.000 de euro si sunt curios daca a fost achitata, ca eu stiu ca are peste patru ani de cand sta neachitata.
– Exista o reclamatie la domnul Anton, de la o persoana care la vremea respectiva era director al Agentiei Domeniilor Statului, pentru un presupus trafic de influenta cu terenul de la Baneasa.
– Cine este administratorul Rom Serv SRL? Este cumva sora doamnei Velican de la Finante?
– Sotul doamnei Oprea, nu cumva este fostul director general al Directiei Economice de la IGP Bucuresti? Este o persoana pe care domnul Anton s-a chinuit foarte mult sa o aduca inspector sef la IPJ Giurgiu, dar i-a dat cu flit domnul Blaga.
– Mai sunt doua firme ale domnului presedinte Anton: SC Marago SRL de la Buzau – care se ocupa de procesarea si productia legumelor si fructelor – este un proiect European prin PNDR. Din zvonuri am aflat ca lucrarile de constructii au fost facute in regie proprie si decontate din banii europeni. Poate verifica cineva daca acele lucrari sunt supraevaluate…
– Este interesant cum a intrat domnul Anton in posesia celor 200 de hectare de livada si padure de la Buzau – comisia judeteana de la fondul de mediu din Buzau cerceteaza aceasta speta.
– Mai are 40 de hectare de vie in comuna Frumusani – printr-o finantare 100% nerambursabila din bani europeni (14.000 euro/hectar). Sumele au fost decontate pe SC Rom Serv SRL – asta e fraudare de fonduri europene”.
Aceasta a fost declaratia (periata) a lui Marian Mina, ceea ce inseamna ca razboiul dintre PNL si PSD capata deja nuante de vendeta personala, cu atacuri la afaceri – si haideti sa fim seriosi, fiecare dintre potentatii zilei are (fiecare) cateva schelete in dressing… In acest ritm nu va trece prea mult timp si vom asista la dezvaluiri de alcov, la atacuri la familii si rude pana la a saptea spita sau la declaratii ale colegilor de gradinita, care sa povesteasca de cate ori ratau asezarea pe olita…
N.R. Interesant este faptul ca in dezvaluirile facute de Marian Mina nu s-a strecurat nicio urma de raspuns la acuzatiile lui Marin Anton, acuzatii grave care vizau implicarea in exploatarea de la Gorneni, achizitionarea de autoturisme sau o serie de balastiere care ar functiona in judet ilegal sau la limita legii.
Asteptam cu interes si raspunsurile lui Marin Anton la acuzatiile aduse astazi de Marian Mina.